Feature Friday - Is Teufel opgewassen tegen Beats en Sennheiser?

© PXimport

Feature Friday - Is Teufel opgewassen tegen Beats en Sennheiser?

Foto & video

Geplaatst: 27 maart 2015 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 10:34

Redactie Computer!Totaal

Voor deze aflevering heeft Elmar de Airy-koptelefoon van Teufel meegenomen naar de studio. Peter heeft nog nooit van het Duitse merk gehoord, en luistert of deze mooie headphone wat te zoeken heeft in een wereld die gedomineerd wordt door merken als Beats by Dre en Sennheiser.

Bij Computer!Totaal testen we met enige regelmaat producten van Teufel. Een koptelefoon hebben echter niet eerder voorbij zien komen. Peter van GamersNET test de bluetooth-headset samen met Elmar. Duitse degelijkheid voor een schappelijke prijs, kan dat eigenlijk wel? In onderstaande video geven de heren je het antwoord. En zoals je inmiddels weet gebeurt dat op de vrijdagmiddag met een dikke knipoog.

Volgende week vrijdag kan je uiteraard weer een verse Feature Friday verwachten, waarmee we je op een luchtige manier het weekend inhelpen. Bezoek in de tussentijd ook GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000