Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Batterijen

Geplaatst: 18 augustus 2022 - 05:31

Aangepast: 16 november 2022 - 09:20

Redactie

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

LaCie Portable SSD (500 GB)

Wie een extern opslagstation met een hoge overdrachtssnelheid wenst, kiest het beste voor een externe ssd. Dit afgeprijsde exemplaar van LaCie biedt een schrijfsnelheid tot maximaal 1000 MB/s. De werking is simpel. Koppel dit kleine apparaatje via usb-c aan een pc, laptop, Mac of tablet. Zet vervolgens data over. 

De hier besproken LaCie Portable SSD biedt een opslagcapaciteit van 500 GB. Is dat te weinig? Geen probleem, want Amazon verkoopt deze externe ssd ook met 2 TB opslagruimte. Hierop geeft de webwinkel maar liefst veertig procent korting.

Prijs: van € 139,99 voor € 81,19

Outikel WP5-4G

De Outikel WP5-4G draait op Android en heeft een stevige behuizing. De IP68-gecertificeerde behuizing kan namelijk wel een stootje hebben. Voor het huisvesten van het besturingssysteem en apps is er 32 GB opslagruimte beschikbaar. Prik een eigen microSD-kaart in de behuizing om onderweg foto’s en video’s op te slaan. Dat is de moeite waard, want de achterzijde heeft een 13megapixel-camera. Het scherm bevat een diagonaal van 5,5 inch, zodat de Outikel WP5-4G moeiteloos in een broekzak past. Een pluspunt is de batterijcapaciteit van 8000 mAh. Gebruik je Reolink Go Pluszakelijk en privé verschillende telefoonnummers? Geen probleem, want in deze veelzijdige smartphone passen twee simkaarten.

Prijs: van € 159,99 voor € 135,99

Reolink Go Plus

Wens je videobewaking op een afgelegen locatie? Met de Reolink Go Plus ben je niet afhankelijk van nabijgelegen netstroom en wifi. Deze beveiligingscamera bevat namelijk een oplaadbare batterij. Laad die met het bijgesloten zonnepaneel rechtstreeks op. Voor verbinding met mobiel internet past er een simkaart in de behuizing. Open vervolgens de Reolink-app op een smartphone en houd op elke locatie een oogje in het zeil. Beelden kun je op een eigen microSD-kaart opslaan. Dat gebeurt overigens in een hoge kwaliteit, want de Reolink Go Plus ondersteunt een resolutie van 2560 × 1440 pixels. Dankzij een diagonale kijkhoek van 122 graden weet deze videowaakhond een groot gebied in beeld te vangen.

Prijs: € 299,99

Trust Primo

Zoek je een powerbank van een betrouwbaar merk, dan is de Trust Primo het overwegen waard. Met een capaciteit van 20.000 mAh laad je voortaan onderweg een smartphone, tablet of ander mobiel apparaat op. 

Voor het koppelen van toestellen bevat de zijkant twee reguliere usb-aansluitingen en één usb-c-poort. Je kunt dus tot drie apparaten tegelijk bijladen. Lees aan de hand van ledlampjes de resterende batterijcapaciteit van deze powerbank af. De Primo weegt 430 gram en meet 15,7 × 7,9 × 2,2 centimeter.

Prijs: van € 34,95 voor € 28,84

Lenovo ThinkCentre M93p

Deze mini-pc is een koopje! Het betreft een gereviseerd model waarop Amazon.nl een jaar garantie geeft. De Lenovo ThinkCentre M93p leent zich bijvoorbeeld prima voor gebruik in een studie- of werkkamer. 

Voer aan de hand van een Intel quadcore-processor en 8 GB RAM met gemak gangbare computertaken uit. De maximale klokfrequentie in turbomodus bedraagt 3 GHz. Windows 10 Pro draait op een ssd van 256 GB, waardoor het besturingssysteem vlot opstart. Dankzij een bescheiden omvang van 17,7 × 3,4 × 17,5 centimeter kun je de systeemkast eenvoudig kwijt.

Prijs: van € 191,24 voor € 149,58

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000