Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten

© CIDimport

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten

Geplaatst: 11 oktober 2022 - 08:47

Aangepast: 25 november 2022 - 11:50

Joris Peterse

Op dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober heeft Amazon extra aanbiedingen om zijn abonnementsdienst in het zonnetje te zetten. De Amazon Prime Exclusieve Deals zijn aanbiedingen in verschillende productcategorieën: van smartphones tot kleding. Voordat je gaat shoppen, zijn er wel wat zaken waar je op moet letten.

De Amazon Prime Exclusieve Deals zijn alleen beschikbaar voor wie een Amazon Prime-abonnement heeft. Zonder abonnement dus geen korting. Een Prime-abonnement kost maandelijks zo’ n 3 euro en biedt naast dagen met veel productaanbiedingen ook andere extra’s. Zo heb je geen bezorgkosten bij de meeste bestellingen, krijg je toegang tot Twitch.tv, Amazon Photos-cloudopslag en toegang tot Prime Video, het Netflix-alternatief van Amazon.

Spot de deals

Zoals bij veel webwinkels het geval is, wordt de adviesprijs van sommige producten erg hoog gelegd. Hierdoor komt het kortingspercentage eveneens hoog uit. Laat je dus niet misleiden door hoge percentages, maar pak voordat je de portemonnee trekt eerst de prijsvergelijker erbij. Op Kieskeurig.nl kun je van een product zien wat de actuele prijzen zijn in concurrerende webwinkels als Bol.com en Coolblue, maar ook kun je de prijshistorie bekijken. Dankzij deze grafiek kun je goed bepalen of een aanbieding voor jou de moeite waard is.

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten-22400815

Kieskeurig biedt een handige prijshistorie-grafiek.

Meer koopjesdagen

Ben je op zoek naar een product, maar wordt deze niet aangeboden voor een prijs die je de moeite waard vindt? Laat je niet opjagen. Er liggen meer dagen in het verschiet waarin aanbiedingen voorbijkomen. Chinese webwinkels proberen bijvoorbeeld Singles Day (op 11-11) in Europa te introduceren, een dag waarop je wordt aangemoedigd om jezelf eens lekker te trakteren. Op vrijdag 25 november is een aanbiedingdag die juist uit de VS overwaait: Black Friday. Veel Nederlandse (web)winkels maken dan van de gelegenheid gebruik om een week lang kortingsdeals aan te bieden.

Andere webwinkels

Veel andere webwinkels zoals Coolblue en Bol.com houden de aanbiedingen van Amazon goed in de gaten en stemmen zelfs hun eigen prijzen erop af. Op deze manier kun je ook zonder Amazon Prime-abonnement je slag slaan. Let echter wel op dat als je naar een andere webwinkel uitwijkt je wel een betrouwbare kiest. Ook hiervoor kun je terecht bij prijsvergelijkers.

Enkele deals

De aanbiedingen van Amazon zijn verdeeld over verschillende productgroepen: persoonlijke verzorging, huishoudelijke apparatuur, smartphones, koptelefoons enzovoort. Hieronder lichten we enkele interessante aanbiedingen uit. 

Fitbit Charge 5

Het fitnessarmbandje van Fitbit heeft nagenoeg evenveel in zijn mars als een smartwatch van Fitbit of Garmin. Stappentellen, slaapmeting, hartslagmeting en zelfs het maken van hartfilmpjes is mogelijk. Ook kun je mobiel betalen met je sportbandje. Enig minpunt is dat Fitbit veel van je data achter een Fitbit Premium-abonnement vastzet.

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten-22444887

De Fitbit Charge 5 is kleiner dan een smartwatch.

Galaxy Buds2 Pro

Ondanks dat de Samsung Galaxy Buds2 Pro nog niet zo lang op de markt zijn, hebben ze nu al hun weg naar de aanbiedingenplank gevonden. De Buds2 Pro oortjes beschikken over 24-bits geluidskwaliteit. Mits je ze koppelt aan een Samsung Galaxy smartphone. Verder zijn de bluetooth in-ears voorzien van ruisonderdrukking, ambient modus en een prettige pasvorm. 

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten-22444889

De Samsung Galaxy Buds2 Pro zijn nog maar net op de markt, maar nu al in de aanbieding.

Eufy slimme deurbel

De cameradeurbellen (en andere smart home-producten) van Eufy hebben één groot voordeel ten opzichte van de concurrentie zoals Google Nest en Amazon Ring: je hebt geen abonnement nodig om beelden op te slaan. Beelden kun je lokaal opslaan op een geheugenkaartje. Zo heb je de voordelen van een cameradeurbel, zonder dat je maandelijks een poot wordt uitgedraaid. 

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten-22444892

Met een Eufy smarthome-product zit je niet vast aan een vervelend abonnement.

Kindle Paperwhite e-reader

Natuurlijk maakt Amazon ook van de gelegenheid gebruik om eigen producten aan te bieden. Bijvoorbeeld de Kindle Paperwhite. Deze e-reader werkt natuurlijk het best samen met de Amazon e-boekenwinkel. Maar je kunt ook je eigen epub-bestanden naar deze prettige e-reader kopiëren. 

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten-22444895

Met een e-reader heb je een hele bibliotheek in je rugtas.

Tado slimme radiatorknop

Vooral in tijden als deze is het slim om een beetje bewust met je energiegebruik om te gaan. Bijvoorbeeld door niet in alle kamers de radiator te laten loeien. Met de slimme radiatorknop van Tado kun je de radiatoren in huis individueel afstemmen vanaf je smartphone. Of gewoon door er ‘ouderwets’ aan te draaien.

Amazon Prime Exclusieve Deals: hier moet je op letten-22444896

Een slimme radiatorknop vervang je gewoon met je oude knoppen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten