Bespaar direct op je energierekening - gratis ID Livestream

© PXimport

Bespaar direct op je energierekening - gratis ID Livestream

Klimaatbeheersing

Geplaatst: 14 oktober 2022 - 07:17

Aangepast: 16 november 2022 - 13:27

Redactie Zoom.nl

Heel Nederland neemt momenteel zijn stroom- en gasverbruik onder de loep en probeert geld te besparen. Omdat dit onderwerp dusdanig actueel is en óók speelt voor veel van jullie, nodigen we je uit voor een online event van ons nieuwe zusterplatform ID.nl. Tijdens dit gratis event bieden experts concrete tips en adviezen om te kunnen besparen op je energierekening: van de juiste contracten met energieleveranciers tot praktische tips in en rond het huis.

Om consumenten te helpen het maximale te halen uit het prijsplafond, organiseert de redactie van ID.nl een gratis interactieve livestream. Tijdens deze 1,5 uur durende stream, praten experts je bij over alle snel haalbare oplossingen op energiegebied: van de slimste keuze voor je energiecontract, tot ongemerkt stroomverbruik en toegankelijke aanpassingen aan je woning. 

>> Ik meld me gratis aan <<

Stel al je vragen en krijg live antwoord van experts

De livestream is interactief en dat betekent dat jij bepaalt waar het over gaat. Twijfel je tussen inductie en gas? Wil je meer weten over elektrisch stoken? Of ben je benieuwd waar de meeste warmte weglekt uit een jaren ’30 woning? Stel je vraag in de chat en ze bespreken het antwoord live in de uitzending. 

Wat kan ik verwachten?

  • De livestream begint groot, met het onderwerp energiecontracten. Zit je vast, of variabel? Wat moet je doen? Is een dynamisch contract wellicht iets voor jou? We bespreken de verschillende mogelijkheden en beantwoorden jouw vragen.

  • Om te kunnen besparen, is inzicht in je energieverbruik essentieel. Maar hoe krijg je jouw verbruik zo goed mogelijk in kaart? En hoe spoor je sluipverbruik op? Het wordt volledig uitgelegd.

  • En natuurlijk het allerbelangrijkste: waar kan je nu écht besparen? Hartstikke leuk die tochtstrips en radiatorfolie, maar wat levert dat concreet op? En wat zijn de minder voor de hand liggende ingrepen, die toch een enorme impact kunnen maken? Het wordt overzichtelijk voor je op een rij gezet.

>> Schrijf je gratis in voor deze livestream <<

Door je in te schrijven ben je verzekerd van een plek in de livestream en krijg je de link naar de stream direct in je mailbox. Bovendien ontvang je achteraf een handig digitaal naslagwerk waarin je alle tips terug kunt lezen en krijg je gratis toegang tot de Tech Academy cursus Automatisch Energie besparen, t.w.v. €29,95. 

In het kort:

  • Wat: ID LIVE: Bespaar direct op je energierekening

  • Wanneer: Een interactieve livestream op 20 oktober om 19:30 uur

  • Wie? Voor iedereen die direct geld wil besparen op zijn/haar energierekening

  • Met diverse experts, waaronder Kirsten Verdel

  • Inclusief digitaal naslagwerk

  • Gratis toegang tot de Tech Academy cursus Automatisch Energie besparen twv €29,95

  • Hoe? Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van een plek, en ontvang instructies om mee te doen vanaf mobiele telefoon, tablet en/of laptop.

LET OP: Je kunt deze livestream ook achteraf terugkijken met de link uit je mailbox. Maar alleen live is het mogelijk om vragen te stellen aan de experts in de uitzending. 

>> Schrijf je gratis in voor de livestream <<

We hopen je digitaal aanwezig te zien tijdens deze livestream op 20 oktober! We kijken ernaar uit om een informatieve avond, boordevol kennis en kwalitatieve tips neer te zetten.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000