Wat wil jij weten over zonnepanelen? Meld je nu aan voor de gratis livestream!

Wat wil jij weten over zonnepanelen? Meld je nu aan voor de gratis livestream!

Geplaatst: 21 maart 2023 - 14:09

Aangepast: 25 juli 2023 - 08:18

Eline Sips

Op 29 maart organiseren we een interactieve kennissessie, waarbij je live al jouw vragen over zonnepanelen kunt stellen aan echte experts. Wil je het hebben over techniek, onderhoud, innovaties of de salderingsregeling? Het kan allemaal. Meld je direct gratis aan, en ontvang ook de uitgebreide digitale kennisgids

Deze digitale kennissessie vindt plaats op woensdagavond 29 maart en is vanaf 19.30 uur volledig gratis te volgen. In de uitzending kan je jouw vragen via de chat stellen aan meerdere experts. Wat zijn de actuele lever- en installatietijden eigenlijk? Hoe zit het met onderhoud? Is jouw meterkast wel geschikt, of komt er toch veel installatiewerk kijken? Alles wat je moet weten, komt aan bod.

Door je vooraf aan te melden, verzeker je jezelf van een digitale plek in de uitzending. Op het moment dat de livestream begint, ontvang je de link om mee te kijken rechtstreeks in je mailbox. Daarnaast krijg je na afloop van de livestream een uitgebreide digitale kennisgids, boordevol onmisbare informatie over zonnepanelen en het besparen van energie!

Meld je aan via onderstaand formulier!

View post on LinkedIn
Kennisgids Zonnepanelen

Ontvang na afloop van de livestream gratis onze uitgebreide kennisgids over zonnepanelen en energie!

Over de experts

Tijdens de livestream worden alle kijkersvragen beantwoord door experts in de uitzending.

De eerste expert vertegenwoordigt het bedrijf dat dit jaar voor de tweede keer het 'Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen' heeft gewonnen, SuntechEnergy! Hierbij worden installateurs niet alleen beoordeeld op snelheid, maar ook op veilig werken en de algehele kwaliteit van de installatie. Je woning voorbereiden op een dak vol zonnepanelen? Deze man kan al je vragen beantwoorden!

De tweede expert is een van de initiatiefnemers achter CompareMySolar. Dit onafhankelijke platform brengt consumenten in contact met betrouwbare en professionele installateurs uit hun eigen regio. Benieuwd naar de actuele tarieven en levertijden? Hij heeft voor jou het antwoord!

Zien we je 29 maart online?

zonnepanelen livestream
View post on LinkedIn

Vraag een offerte aan voor zonnepanelen:

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten