Ultimate Ears kan meer dan 50 speakers koppelen

© PXimport

Ultimate Ears kan meer dan 50 speakers koppelen

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 4 oktober 2016 - 06:21

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Jeroen Boer

Luidsprekerfabrikant Ultimate Ears, onderdeel van Logitech, kan dankzij een nieuwe functie in de app meer dan 50 Ultimate Ears bluetoothspeakers met elkaar verbinden. Perfect voor een feestje dus en Ultimate Ears noemt de functie dan ook PartyUp.

Het was al mogelijk om twee Ultimate Ears-luidsprekers te koppelen, maar met PartyUp gaat Ultimate Ears een flinke stap verder. Volgens de fabrikant kun je meer dan 50 luidsprekers met elkaar verbinden. Daarbij maakt het niet uit welk model je hebt: zowel de UE BOOM, UE BOOM 2 en UE MEGABOOM zijn geschikt voor PartyUp. De modellen die geschikt zijn voor PartyUp zijn waterbestendig, dus je kunt overal een feestje bouwen.

© PXimport

De update die PartyUp mogelijk maakt is gratis en is vanaf vandaag beschikbaar. Na de update kun je in de app alle beschikbare luidsprekers selecteren en deze vervolgens koppelen. Hierbij is één speaker de master, terwijl de andere luidsprekers fungeren als slaves.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000