Winactie: Hoe veelzijdig is HEOS by Denon

© CIDimport

Winactie: Hoe veelzijdig is HEOS by Denon

Geplaatst: 19 juli 2017 - 07:10

Aangepast: 24 november 2022 - 12:37

Partnerredactie

Of je nou van feestje houdt of een stille genieter bent, dankzij de flexibiliteit van HEOS by Denon kun je alle kanten op. Inspiratie nodig? We zetten vier mogelijkheden op een rij waarbij deze veelzijdige multiroom-producten uitstekend van pas komen.

© PXimport

© CIDimport

Win een HEOS by Denon-set!

Kijk je graag films of luister je graag naar muziek? Geef aan waar jij de producten van HEOS by Denon zou willen gebruiken en win.

Surf naar www.computertotaal.nl/heos-winnen en maak kans op een HEOS by Denon-set ter waarde van ruim 900 euro!

Lees verder om achter te komen hoe veelzijdig HEOS by Denon is of om inspiratie voor de winactie op te doen!

Thuisbioscoop

Multiroom alleen voor muziekliefhebbers? Niets is minder waar! Een goede speaker gebruik je natuurlijk ook het liefst voor de weergave van bombastische explosies en wilde achtervolgingen. De HEOS AVR is een receiver die naadloos integreert binnen het multiroom-netwerk. Een enorm pluspunt is dat je HEOS-luidsprekers of eigen speakers in je surroundopstelling kunt integreren, dus de keuze is volledig aan jou!

Uniek is dat je zowel de achterste surroundspeakers als de subwoofer draadloos aansluit, mits je hiervoor HEOS-speakers en de HEOS Subwoofer

gebruikt. Wie liever de voorkeur geeft aan kwalitatief filmgeluid in een compacte behuizing, kan eventueel de HEOS Bar overwegen. Net als de HEOS AVR stuurt de HEOS Bar surroundspeakers en de subwoofer eveneens draadloos aan, mits je hiervoor HEOS-producten gebruikt. Een verschil met de HEOS AVR is dat de HEOS Bar enkel HEOS speakers kan aansturen. Een flinke dosis bas geeft films net dat beetje extra, zodat er meer diepte komt in de geluidsweergave. Als je je thuisbioscoop serieus neemt, is de HEOS Subwoofer dan ook een must. Weinig ruimte is geen probleem, want dit draadloze exemplaar schuif je moeiteloos onder een bankstel. Zo geniet je optimaal van het extra laag van zware dolby true-hd- en dts-hd master audio-effecten. Ook de beeldkwaliteit laat niets te wensen over. De HEOS AVR / HEOS Bar geven videobeelden namelijk in 4K-resolutie door aan de aangesloten televisie. Via de hdmi-poorten bekijk je films in ultra hd door bijvoorbeeld een geschikte mediaspeler, gameconsole of blu-ray-speler aan te sluiten.

Mooiste muziek

Als kritische luisteraar wil je alle details kunnen horen, terwijl tegelijkertijd de audioweergave een beetje pit moet hebben. Detaillering en dynamiek zijn dan ook twee eigenschappen die belangrijk zijn voor een juiste audiobalans. De HEOS-speakers bieden het beste van twee werelden. Stuk voor stuk beschikken ze over prima audiodrivers, die de muziek lekker dynamisch laten klinken. Wie van ruigere muziekstromingen houdt, zal de stabiele laagweergave ongetwijfeld waarderen. Wens je nog meer bas, dan laat je de HEOS Subwoofer samenwerken met je speaker. Zelfs bij een laag volume geven de luidsprekers vanwege het brede dynamische bereik nog volop details weer. Jazz, klassiek, blues, pop, met HEOS-speakers kun je alle kanten op. De complete HEOS-lijn ondersteunt high-res muziek tot 24bits/192kHz. De liedjes klinken hierdoor precies zoals de muzikant het oorspronkelijk voor oren had. Heb je geen eigen muziek? Geen probleem, want vanuit de app heb je toegang tot diensten als Spotify en Tidal. Fijn is dat je niet gebonden bent aan een luisterpositie. De HEOS speakers hebben een interne versterker, dus aparte aansturing is niet nodig. Zet de speaker op een plek waar je wilt luisteren en doe de stekker in het stopcontact. De HEOS 1 in combinatie met de HEOS 1 Go Pack laat je zelfs op iedere plek tot zes uur onafgebroken luisteren.

© CIDimport

Samen met je familie

Een audiosysteem koop je voor jezelf, maar als je met anderen woont is het natuurlijk prettig als iedereen er van kan genieten. En dan is een niet al te ingewikkelde bediening een vereiste. Vanuit de HEOS-app kan ieder familielid het multiroomsysteem eenvoudig bedienen, of het nou de HEOS Bar of HEOS AVR in de woonkamer is of de HEOS 1 in de slaapkamer.

In de HEOS-app deel je de woning op in verschillende zones, zodat ieder gezinslid zijn of haar favoriete muziek afspeelt in de gewenste ruimte.

Gebruik je zelf de kwaliteitsstreams van Tidal, de instellingen goed staan, is het natuurlijk vervelend als iemand ermee rommelt. Goed om te weten is dat in nagenoeg elk HEOS-product een bluetooth-adapter is ingebouwd. Iedereen met een smartphone of tablet kan dus heel eenvoudig muziek streamen naar de HEOS 1, 3, 5, 7, AVR, Bar, Amp of Link. Kortom, HEOS-apparatuur is prima te gebruiken door zowel jong als oud.

© CIDimport

Sfeer maken

Wie houdt van reuring en gezelligheid, geeft natuurlijk weleens een feestje thuis. Bij zomerse temperaturen ligt een tuinfeest natuurlijk voor de hand, terwijl je in de winter liever de warmte van een knusse woonkamer opzoekt. Een flexibel audiosysteem draagt bij aan een geslaagde avond. Het voordeel van de losse HEOS-speakers is dat je ze overal kunt neerzetten. Bovendien verbind je ze draadloos met de mobiele app, zodat je in meerdere ruimtes dezelfde muziek afspeelt. Of je gasten nu op het balkon staan te roken of gekke moves maken in de woonkamer, overal zijn dezelfde nummers hoorbaar. Dat zorgt voor een uniek sfeertje! Zeker de HEOS 7 heeft voldoende power om grotere ruimtes met muziek te vullen.

Gebruik je liever eigen luidsprekers? Met de AVR, Amp en Link integreer je krachtpatsers van bijvoorbeeld Bowers & Wilkins of kwaliteitsspeakers van Monitor Audio binnen het multiroom-netwerk. Bij een goed feestje hoort natuurlijk wel wat bas. Met de HEOS Subwoofer voeg je aan ieder HEOS-product een intensieve laagweergave toe. Vindt het feestje ergens anders plaats en laat de geluidsinstallatie op locatie te wensen over? HEOS-speakers hebben een interne versterker, waardoor je ze gemakkelijk meeneemt. De HEOS 5 beschikt zelfs over een handvat, zodat je hem eenvoudig verplaatst. Waar is dat feestje?

Voor iedereen wat wils

Een feestje, een thuisbioscoop dankzij de producten van HEOS by Denon kun je alle kanten op.

Zo kan je ook je favoriete setup kiezen. Ga jij voor de 2.0, 2.1, 3.1 of de 5.1?


© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

© CIDimport

MEER DENON by HEOS? CHECK HIER

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000