Lenovo Yoga 300-11IBR (80M100T5MH): twee voor de prijs van één en dat voor een spotprijs!

© PXimport

Lenovo Yoga 300-11IBR (80M100T5MH): twee voor de prijs van één en dat voor een spotprijs!

Geplaatst: 8 mei 2017 - 05:22

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Partnerredactie

Twijfel je tussen een laptop en tablet? De Lenovo 300-11IBR (80M100T5MH) combineert beide functies in een enkel apparaat. Deze zogeheten convertible notebook heeft zowel een toetsenbord als aanraakscherm. Bovendien kan het scherm 360 graden naar achter klappen, zodat je altijd comfortabel kunt werken. Het leuke is dat deze nu voor een spotprijs wordt aangeboden.

De prijsvriendelijke Yoga 300-11IBR is vanwege de bescheiden afmetingen ideaal reisgezelschap. De behuizing weegt namelijk slechts 1,4 kilo en is dankzij het 11,6inch-scherm erg handzaam. De ingebouwde accu houdt het zo’n acht uur vol, zodat je deze convertible notebook ook lang zonder netstroom gebruikt. Geïnteresseerd in dit product? Wees er snel bij, want je kunt ‘m voor een super klein prijsje kopen bij de Mediamarkt!

Hoog tijd om eens nader op dit veelzijdige apparaat in te zoomen.

Vier posities

Vanwege de flexibele scharnieren heb je keuze uit vier verschillende posities, namelijk die van laptop, tablet, portret en tent. Of je nu naar een filmpje kijkt of een tekst wilt bewerken, deze convertible notebook zorgt altijd en overal voor een comfortabele lichaamshouding. Het volwaardige qwerty-toetsenbord garandeert dat je op iedere locatie productief bent. Werk je liever op een tablet, dan klap je het toetsenbord eenvoudig dicht. Ook de tentmodus is handig voor het geval je een video wilt bekijken.

Liever alle productspecificaties op een rijtje? Check ze hier

© PXimport

Compact maar krachtig

Voor zo’n compacte notebook is Lenovo erin geslaagd om behoorlijk wat rekenkracht toe te voegen. De Intel Celeron N3060-processor heeft een kloksnelheid van 1,6 GHz, terwijl deze cpu in turbomodus zo nodig een tandje bijschakelt naar maximaal 2,48 GHz. Verder is er 4 GB ram werkgeheugen ingebouwd. Voor de grafische prestaties is de Intel HD Graphics 400 verantwoordelijk. Behalve het spelen van zware games kun je eigenlijk alles met dit apparaat doen! Voor de opslag bevat het apparaat 64 GB flashgeheugen. Kortom, ruim voldoende om talloze apps in Windows 10 Home te installeren.

Volop aansluitingen

De Yoga 300-11IBR meet slechts 2,1 centimeter dik, maar toch bevat de laptop volop aansluitingen. Zo bieden de zijkanten plek aan hdmi, ethernet en driemaal usb. Daarnaast is er ook nog een kaartlezer. Voor wat betreft de wifi-snelheid zijn er geen beperkingen, want onder de motorkap is er een vlotte 802.11ac-antenne ingebouwd. Dankzij bluetooth 4.0 communiceert de Yoga 300-11IBR bovendien moeiteloos met andere apparaten.

© CIDimport

Stijlvol design

Zoals we van Lenovo gewend zijn, besteedde de Chinese fabrikant veel aandacht aan het design. Het hd-scherm heeft zwarte randen, terwijl de rest van de behuizing parelwit is. Deze kleurstelling geeft de convertible notebook een vriendelijke en elegante uitstraling, waardoor hij bij mobiele werkers gegarandeerd in de smaak valt.

De Lenovo Yoga 300-11IBR (80M100T5MH) is momenteel gunstig geprijsd bij de Mediamarkt, want je schaft het apparaat al voor 333,- euro aan. Kopen of meer informatie? Klik hier

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000