De beste games van de maand februari (en maart)

© PXimport

De beste games van de maand februari (en maart)

Over ons

Geplaatst: 13 februari 2017 - 11:57

Aangepast: 16 november 2022 - 10:33

Partnerredactie

Gamers kijken reikhalzend uit naar 3 maart, waarop Nintendo de Switch inclusief nieuwe games lanceert. Maar februari en maart hebben nog veel meer voor ons in petto: wij hebben de beste games van de maand voor je verzameld.

For Honor

Deze week bracht Ubisoft hun nieuwe en vooral ook bloederige game For Honor uit. In de game ben je lid van één van de drie strijdende kampen: The Legion, The Chosen of The Warborn. Als knight samurai of viking baan je je een weg door legers aan vijanden, waarbij héél veel mensen doden één van je doelen is. Slagvelden van epische proporties gegarandeerd. Maar in The Art of Battle is er ook ruimte voor tactische één op één gevechten.

Horizon Zero Dawn

Met de eerste teasers tijdens E3 2015 zette Horizon Zero Dawn zichzelf op de kaart en werd meteen één van de meest verwachte games die op 28 februari eindelijk verschijnt. Leuk detail: de game komt uit ons eigen kleine landje! In Horizon Zero Dawn speel je een meisje dat opgroeit in een wereld vol gigantische robots en volg je haar in haar zoektocht naar de waarheid achter deze machines.

© PXimport

Mario en Zelda

De meest spannende release is natuurlijk de Nintendo Switch, die vanaf 3 maart verkrijgbaar is. De console wordt gelanceerd met een aantal games, zoals de langverwachte The Legend of Zelda: Breath of the Wild, de Wii Fit-achtige game 1, 2 Switch, Skylanders Imaginators en Just Dance 2017. Later dit jaar verschijnen er twee Mario-games: Super Mario Odyssey, waarin onze favoriete loodgieter Muschroom King achter zich laat, en Mario Kart 8 Deluxe.

Mass Effect: Andromeda

Bijna vijf jaar na het laatste deel uit de Mass Effect-trilogie, verschijnt op 21 maart de langverwachte opvolger Andromeda. Het verhaal speelt zich zo’n 600 jaar na de originele trilogie af en je krijgt als speler wederom alle vrijheid om je personage zelf vorm te geven.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000