Google Maps voegt tussenstops toe aan navigatie

Wil je een route opzetten met meerdere tussenstops, dan moest je tot voor kort je reis plannen met een navigatiesysteem van TomTom of Navigon. Maar een nieuwe update aan Google Maps laat je nu ook op de desktop en mobiel een trip met meerdere stops aanmaken.

Vind je het vervelend om bij elke stop opnieuw een nieuwe routecalculatie te moeten maken, dan heb je geluk: je kunt nu in één stap meerdere bestemmingen in Google Maps invoeren. Google heeft daartoe een klein plustekentje toegevoegd aan Maps wanneer je een bestemming invoert. Op het Android-platform heeft Maps ook een verbetering meegekregen waardoor je aanzienlijk sneller ziet wat alternatieve routes zijn, en levert de app betere notificaties met reisinformatie.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000