Zo verbeter je het geluid op je iPhone

Zo verbeter je het geluid op je iPhone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 17 september 2022 - 15:17

Aangepast: 19 september 2022 - 12:50

Je iPhone heeft een instelling waarmee je de geluidskwaliteit opschroeft. Tenminste, als je je geluid via een koptelefoon afspeelt. Door het versterken van de toon kun je bijvoorbeeld meer geluidsdetails horen.

Via Aangepaste koptelefoon in de toegankelijkheidsinstellingen van je iPhone kun je het geluid afstellen. Zachte geluiden kun je optimaliseren bij het metertje. Door deze op licht, matig of sterk te zetten hoor je meer geluidsdetails.

Eventueel kun je bij deze instellingen ook terecht voor algemene geluidsafstellingen. Bijvoorbeeld om de nadruk te leggen op verstaanbaar stemgeluid of juist helder geluid. Ook kun je aangeven waar je de aangepaste geluiden wilt toepassen: telefoongesprekken, apps of het afspelen van media.

In onze YouTube Short laten we je precies zien hoe je het geluid op je iPhone verbetert.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000