Versla spam met 10 Minute Mail

© PXimport

Versla spam met 10 Minute Mail

Geplaatst: 19 november 2015 - 12:36

Aangepast: 14 december 2022 - 15:07

Lub Snoek

Voor de intensieve internet- en forumgebruikers hebben we hier de tip van de dag; een website waar je een tijdelijk e-mailadres kan opvragen. Dit is met name handig als je alleen een bevestigingsmail hoeft te beantwoorden en niet vast wil zitten aan eventuele spam.

Je kent het wel, je komt een interessant onderwerp tegen op een website of forum en voordat je verder kunt lezen wordt er gevraagd om je e-mailadres op te geven. Gelukkig is er slechts een klein percentage van de forum- en webmasters die je niet kunt vertrouwen, maar helaas kun je het verschil niet altijd zien. Om te kijken wat je precies binnenkrijgt van een website of forum, zonder je eigen e-mailadres op te geven, is de website 10minutemail.com in het leven geroepen.

© PXimport

Bij het openen van de homepage krijg je gelijk een e-mailadres en schone inbox.

Een tijdelijk e-mailadres gebruiken

Op de website 10minutemail.com is het mogelijk om een tijdelijk e-mailadres op te vragen dat na 10 minuten verloopt. Als je de website opent krijg je een scherm te zien waar het nieuw gegenereerde e-mail gedurende 10 minuten klaar staat voor gebruik! Tijdens deze 10 minuten kun je op de hoofdpagina je inbox bekijken waar alle berichten verschijnen die naar het desbetreffende adres worden verstuurd nadat je het adres hebt gebruikt op websites of fora. Naast 10-minute-mails is het ook mogelijk om 10 minuten extra op te vragen, mocht je meer tijd nodig hebben.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000