Kom naar de Open Tech Day 2017

© PXimport

Kom naar de Open Tech Day 2017

Software

Geplaatst: 5 april 2017 - 08:22

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie Computer!Totaal

Op 20 april organiseert Reshift Digital, de uitgever van Computer!Totaal, de Open Tech Day 2017: een evenement in de Jaarbeurs in Utrecht waar gesproken wordt over opensource-oplossingen. Jij kunt erbij zijn, en met korting ook nog.

Tijdens de Open Tech Day spreken nationale en internationale experts over hoe zij opensource implementeren in hun bedrijf en andere werkzaamheden. Daarnaast zijn er workshops, tafeldiscussies en natuurlijk grote keynotes rond het onderwerp.

Sprekers

Een van de sprekers is Mete Atamel, Developer Advocate bij Google UK. Hij helpt ontwikkelaars met het Google Cloud Platform, waar opensource een grote rol in speelt.

Maar er is ook genoeg van eigen bodem te bewonderen. Maxim Burgerhout is 'open course evangelist' bij Red Hat, een bedrijf dat zich bezighoudt met Linux-distributies. En dan zijn er nog opensource-experts van Amazon, Uber en SUSE. Kortom: een vol programma.

Met korting naar de Open Tech Day 2017

Jij kunt erbij zijn, en via Computer!Totaal krijg je nu 50 procent korting op je kaartje. Ga daarvoor naar de website van de Open Tech Day 2017 en voer promocode CTisOpen in. Wil je meteen ook naar de IoT Tech Day? Dat kun je daar ook aangeven.

Meer informatie over de sprekers vind je op opentechday.nl.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000