Bezoek TEQnation 2022: developer-event weer open voor publiek

© PXimport

Bezoek TEQnation 2022: developer-event weer open voor publiek

Geplaatst: 20 april 2022 - 13:03

Aangepast: 16 november 2022 - 09:36

Redactie

TEQnation 2022 is de ontwikkelaarsconferentie voor teamleads, architects, developers en projectmanagement, maar bovenal voor en door developers. Dit jaar kunnen deelnemers elkaar fysiek de handen schudden, aangezien het evenement in-person plaatsvindt.

Mocht je het evenement vorig jaar bijgewoond hebben, dan weet je misschien nog wel dat het volledig digitaal plaatsvond over een periode van drie middagen. Dat is anno 2022 gelukkig anders. We laten de pandemie grotendeels achter ons, waardoor er ruimte is voor evenementen waar je fysiek met mensen kunt spreken, van hen kunt leren en mee in contact kunt komen. De nieuwe editie van TEQnation doet mee aan die trend en organiseert 12 mei een nieuwe editie.

Wat kun je verwachten van TEQnation 2022?

TEQnation is de grootste multitrack technologieconferentie voor software-ontwikkelaars en techliefhebbers, georganiseerd in DeFabrique te Utrecht. Dat is een voormalig fabrieksterrein op bedrijventerrein Lage Weide, dat eind jaren negentig omgebouwd werd tot een evenemententerrein. Het is een unieke locatie waar in de basis al veel ruimte is voor technologie en leergierigheid.

Het evenement biedt ruimte voor 6 tracks en meer dan 40 talks van de beste sprekers van allerlei soorten innovatie techgiganten. Denk dan aan Instagram, Netcompany, Het Bellingcat Collectief, Ordina Google, AWS, ABN AMRO en nog veel meer. Daarnaast komen er allerlei facetten uit de technologie-industrie aan bod, zoals kunstmatige intelligentie, machine learning, Internet of Things, beveiliging, reactive programming en moderne infrastructuur.

Maar zaken als frontend en backend, Big Data en cloud, architectuur en het ontwikkelen van videogames komen bijvoorbeeld ook allemaal aan bod. Op deze pagina van de officiële TEQnation-website lees je wat je van de verschillende onderwerpen kunt verwachten.

De verwachting is dat meer dan zeshonderd software-ontwikkelaars en it-professionals gaan deelnemen aan de vierde iteratie van de grote technologieconferentie. Enkele bevestigde sprekers en hun onderwerpen op een rijtje:

  • Lee Boonstra van Google - Machine Learning Fairness

  • Frederik Skou Nielsen - First aid for future proof care

  • Sander Hoogendoorn en Kim van Wilgen – The worst software development approach in history

Op deze pagina kun je zien welke sprekers allemaal nog meer aanwezig zijn tijdens de conferentie.

TEQnation wordt vaak omschreven als ‘the developer conference of tomorrow’ en wordt ondersteund door developer communities als NLJUG, SDN, Dotned-usergroup, Codam, Rockstart, Flutter-community Nederland, IoT Council en Frontmania. 

Mocht je alvast een voorproefje willen ontvangen van wat de conferentie kan aanbieden, dan vind je hier een overzicht van artikelen die zijn geschreven door werknemers vanuit de industrie. Het volledige programma en tickets zijn beschikbaar via www.teqnation.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000