Apple houdt Samsung Pay-app uit Store

Apple gaat de app van Samsung voor iOS waarmee het mogelijk is om van de dienst Pay op een iPhone te gebruiken, niet toelaten.

De app blijkt door Apple te zijn afgekeurd, maar waarom is niet duidelijk. Het was de bedoeling om de app - Samsung Pay Mini - in januari in de Apple Store te laten verschijnen, maar vanwege de langere test- en acceptatieprocedure is de app nu al ingediend ter controle.

De app blijkt echter nu al door Apple te zijn afgekeurd. Samsung laat het er overigens ook bij zitten. Het bedrijf gaat zich richten op Android.

Apple gebruikt zijn eigen dienst voor mobiele betalingen, met Apple Pay. Met die app is het mogelijk om een creditcard te koppelen en in fysieke winkels af te rekenen. Met Samsung's app kunnen vooralsnog alleen betalingen voor webshops worden uitgevoerd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000