© PXimport

Nieuw op Netflix in februari

Netwerk

Geplaatst: 30 januari 2020 - 14:53

Aangepast: 25 november 2022 - 08:18

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in februari nieuw op Netflix!

Drive to Survive seizoen 2

Met het eerste seizoen van Drive to Survive had Netflix al een schot in de roos. Het kijkje achter de schermen bij de beroemde Formule 1 races, bleek razend populair bij bingewatchend Nederland. Natuurlijk zal de deelname van onze eigen Max Verstappen daar ook aan mee hebben geholpen. In seizoen 1 draaide het vooral om de dynamiek in en tussen de teams, waarbij de koplopers Mercedes en Ferrari niet meededen aan de serie. Dat is bij seizoen twee anders! Vanaf eind februari kun je dus ook inside informatie verwachten van de renstallen die Lewis Hamilton en Sebastiaan Vettel onder hun hoede hebben.

Happy Feet

Zin in een vrolijke afwisseling? Dan is Happy Feet binnenkort de oplossing voor je. In deze familievriendelijke animatiefilm zijn schattige dansende pinguïns te bewonderen. Hierin volgen we het verhaal van ‘Mumble’, de pinguïn die in zijn stam buiten de boot valt. Daarin is het namelijk heel normaal dat pinguïns muzikaal aangelegd zijn, en elke pinguin heeft zijn eigen lied. Maar voor Mumble wil dat allemaal nog niet zo lukken: hij uit zichzelf veel liever door te tapdansen. Dat wordt door de pinguïncommunity niet gewaardeerd, en Mumble wordt verstoten. Dus gaat de kleine pinguïn op zoek naar een manier om zichzelf te kunnen uiten.

Gravity

Gravity is een spannende ruimtefilm met George Clooney en Sandra Bullock. Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) gaat voor het eerst op een ruimtemissie en wordt hierin begeleidt door de ervaren astronaut Matt Kowalski (George Clooney). Een standaard ruimtewandeling draait echter uit op een nachtmerrie wanneer de shuttle losgekoppeld wordt van de twee astronauten. Terwijl de twee astronauten aan elkaar gekoppeld zijn, drijven ze steeds verder van de aarde en van hun veilige ruimtestation weg. Daarmee wordt elke ademtocht ééntje dichter bij de dood. Zullen ze het overleven in de ruimte?

The Intern

Ben Whittaker (Robert de Niro) komt er na zijn pensioen achter dat hij er geen voldoening uit haalt om niets te doen. Als weduwnaar zijnde heeft hij geen zin om achter de geraniums te zitten, en dus besluit hij om als stagiair te solliciteren bij een jong en hip bedrijf dat wordt gerund door Jules Ostin (Anne Hathaway), een harde tante die alleen voor haar werk lijkt te leven. Jonge en oude gewoontes en werkethieken ontmoeten elkaar in deze film en er ontstaat een hechte band tussen Ben en Jules.

Better Call Saul (seizoen 5)

Onze favoriete advocaat is wederom terug op Netflix met een vijfde seizoen. Deze Netflix original serie is een van de meest succesvolle op het streaming platform. Hierin duikt Saul Goodman steeds dieper in de onderwereld om zichzelf als advocaat zijnde bekend te maken bij criminelen. Hij wil zich in dit geval niet alleen bekendmaken als een advocaat vóór de criminelen, maar als een criminele advocaat. Dat vraagt natuurlijk om een hoop penibele situaties. Het vijfde seizoen is vanaf 23 februari te bekijken op Netflix.

The Pharmacist

The Pharmacist is een documentaire waarin een lokale apotheker alles op alles zet om de waarheid te achterhalen rondom de moord op zijn zoon. In zijn onderzoek naar de moord op zijn zoon, stuit de apotheker echter op andere ontdekkingen: steeds meer jongeren komen in zijn apotheek om opiaten te halen. Daarvoor hebben ze een recept van de arts gekregen. De apotheker besluit om actie te ondernemen om de jeugd van zijn gemeenschap te helpen. Dat valt natuurlijk niet in goede aarde bij de gigantische farmaceutische bedrijven.

Etarnal Sunshine of the Spotless Mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind is een klassiseke film die je gezien moet hebben. Hierin spelen Jim Carrey en Kate Winslet een koppel dat elkaar leert kennen en niet bij elkaar uit de buurt kan blijven, althans, zo lijkt het. Want wat doe je wanneer je relatie aan het mislukken is en je verdriet daarom zo groot is, dat je het niet lijkt te kunnen dragen? Dan kun je in Eternal Sunshine of the Spotless Mind een behandeling ondergaan waarbij je alle herinneringen aan je ex vergeet. Maar is diegene dan wel echt volledig uit je systeem?

Van Helsing

Van Helsing vertelt het bekende verhaal van Van Helsing, de vampierjager. Deze rol wordt vertolkt door Hugh Jackman die in een lange leren jas nors achter de vampiers aan gaat. De film speelt zich dan ook af in Oost Europa, (duh, vampiers) en dan specifieker in de 19de eeuw. Verwacht dus een hoop actie met kruisbogen, zwaarden en dolken. In zijn zoektocht naar de beroemde Dracula, zijn vampiers echter niet de enige monsters die de weg van Gabriel van Helsing kruisen.

Evan Almighty

Evan Almighty is een hilarische comedy met Steve Carell en een opvolging op Bruce Almighty. Ook in deze film vertolkt Morgan Freeman weer de rol van God. Daarbij legt hij Evan Baxter (Carell) de taak op om een ark te bouwen, want het is weer eens tijd voor een zondevloed. Wanneer Evan Baxter, die net congreslid is geworden, begint met de bouw van zijn gigantische boot, lijkt eerst alles erop te wijzen dat hij zijn verstand heeft verloren. Maar na een tijdje blijkt er toch sprake te zijn van goddelijke interventie.

Men in Black International

In de nieuwste editie van Men in Black, zien we niet het vertrouwde gezicht van Will Smith, maar dat van Chris Hemsworth en Liam Neeson. Daarnaast wordt een van de Men in Black rollen vertolkt door Tessa Thompson, die het andere deel van het alien bestrijdend tweetal vertolkt. Beide acteurs speelden al een keer samen in Thor Ragnorak, en de dynamiek tussen de twee is ook hier een van complete bad-assery. Verwacht dus een hoop spannende actie, goede special effects en een gezonde dosis humor in deze laatste toevoeging aan de MIB-reeks.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000