© PXimport

Nieuw op Netflix in december

Netwerk

Geplaatst: 29 november 2019 - 15:14

Aangepast: 16 november 2022 - 09:43

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in december nieuw op Netflix!

A Christmas Prince: The Royal Baby

Voor A Christmas Prince: The Royal Baby konden we al genieten van A Christmas Prince én A Christmas Prince: The Royal Wedding. Het kan dan ook niet anders dan dat er nog een film gemaakt werd waarin een koninklijke kerstbaby geboren wordt. In deze film willen de koning en koningin een vredesverdrag tekenen maar wanneer het moment daarvoor gekomen is, zijn de kostbare documenten verdwenen en dreigt er een vloek neer te dalen op het eerstgeboren kind van de koningin. Mocht je dus weigeren de deur uit te komen in december, dan kun je met deze drie film al helemaal in de (behoorlijk cliché aandoende) kerststemming komen.

Home for Christmas

Home for Christmas is een heuse Netflix kerst miniserie. In deze serie is de 30-jarige Johanne het helemaal beu om elk jaar met de feestdagen de vraag te krijgen waarom ze nog geen vriend heeft. Dus besluit ze, zoals dat gaat in romantische films en series, te liegen over het feit dat ze er een heeft. Nu moet ze nog voor kerst een date zien te vinden die door kan gaan als haar vriendje.

The Witcher

The Witcher is een Netflix serie gebaseerd op de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Deze fantasyreeks volgt het leven van Witcher (monsterjager) Geralt of Rivia en heeft inmiddels een heuse fanbase. Er werden namelijk meerdere succesvolle spellen van de boeken gemaakt. Daarnaast speelt Henry Cavill de rol van Geralt, wat waarschijnlijk ook bij zal dragen aan het enthousiasme waarmee de serie verwacht wordt. Seizoen twee is inmiddels zelfs al bevestigd.

You: seizoen 2

Seizoen een van de serie You kreeg veel lof. Het vertelt het verhaal van Joe en Beck. Joe ontmoet Beck en wordt meteen verliefd op haar. Hoewel het in eerste instantie een romantische serie lijkt te zijn, wordt al snel duidelijk dat Joe een heel ander begrip hanteert van privacy, grenzen en zelfs waarden en normen. Joe blijkt namelijk een akelige stalker te zijn die zelfs bereid is te doden. In december gaat het verhaal van deze engerd verder op Netflix.

V Wars

In V Wars kruipt Ian Sommerhalder (the Vampire Diaries) in de rol van een dokter die een virus moet bestrijden dat mensen in vampiers verandert. Uiteindelijk raken zelfs zo veel mensen besmet met het vampiervirus, dat er een hele maatschappij van vampiers ontstaat. En dan begint de echte oorlog, want als de helft van de bevolking vampier is, hebben zij dan geen rechten?

The Confession Killer

The Confession Killer is weer een fijne toevoeging aan de true crime afdeling van Netflix. Deze 5-delige miniserie bespreekt de moorden van Texaanse seriemoordenaar Henry Lee Lucas. Nadat hij opgepakt werd, bekende hij wel honderden moorden te hebben gepleegd maar na grondig onderzoek, bleek Lucas over de meeste gelogen te hebben. Daarmee moesten honderden gesloten moordzaken eigenlijk opnieuw bekeken worden.

6 Underground

Snelle auto’s, spannende actie, sleak shots en Ryan Reynolds. Dat alles krijg je te zien in de nieuwe Netflix original 6 Underground. De film werd geregiseerd door Michael Bay dus je kan niet alleen kneiter harde actie maar ook grandioze ontploffingen verwachten in deze snelle actiefilm.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000