Chromebook 3 van Samsung kenmerkt zich door krachtigere accu

Samsung kondigt tijdens de CES 2016 zijn relatief sobere Chromebook 3 aan. Een no-nonsense laptop die de Chromebook 2 van het bedrijf opvolgt en zodoende betere specificaties heeft.

Met name de accuduur is aangepakt. Waar de vorige Chromebook van Samsung het 8,5 uur volhield op een volgeladen accu, is de Chromebook 3 tot 11 uur te gebruiken voor je 'm opnieuw aan de lader moet hangen.

De laptop heeft een 11,6 inch display met een resolutie van 1366 x 768 en wordt aangedreven door de Intel Celeron N3050-processor. Er is 16 GB interne opslagruimte aanwezig.

Twee versies

De Chromebook 3 komt uit in twee varianten. Eentje met 2 GB RAM en een duurdere versie met 4 GB werkgeheugen. Althans, we vermoeden dat 'ie duurder is, want prijzen zijn nog niet bekend. Samsung brengt de laptops begin 2016 uit.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000