Metro Redux nu gratis voor een derde speelbaar

© PXimport

Metro Redux nu gratis voor een derde speelbaar

Game accessoires

Geplaatst: 3 juni 2015 - 07:42

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie

Via een persbericht is bekendgemaakt dat de games van Metro: Redux, Metro: 2033 en Metro: Last Light, een uitgebreide demo hebben gekregen op de PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Deep Silver heeft de games in de online winkels van de consoles geplaatst en zijn dus deels gratis te spelen.

Ze zijn onderdeel van de 'Trial'-feature van de apparaten en zodoende laat Deep Silver de speler maar liefst een derde per game spelen. Van Metro: 2033 zijn de eerste acht hoofdstukken te spelen, tot aan het einde van Dead City. Van Metro: Last Light kun je de eerste negen hoofdstukken proberen, tot en met Theatre.

Dean Sharpe, de baas van ontwikkelaar 4A Games, vertelt dat ze zich vereerd voelen met het succes van Metro: Redux op de nieuwe generatie consoles. Om die reden willen ze dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met de Metro-games.

We voelden ons al vereerd door het succes van Metro Redux op de nieuwe consoles. Met deze trials willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met de unieke wereld en post-apocalyptische sfeer van Metro. Geïnspireerd door de originele shareware-versie van Doom, besloten we zoveel mogelijk van de game weg te geven.

Koop je de games daarna, dan kun je gewoon verder door je opgeslagen bestanden erbij te halen. Beide games zijn nu te proberen via de PlayStation Store en Xbox Live.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000