Derde dag Steam Summer Sale maakt o.a. Borderlands en Counter-Strike goedkoper

© PXimport

Derde dag Steam Summer Sale maakt o.a. Borderlands en Counter-Strike goedkoper

Geplaatst: 13 juni 2012 - 15:12

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

PC - De klok heeft zeven uur geslagen en dat kan dezer dagen maar &#233&#233n ding betekenen, een nieuwe dag van de Steam Summer Sale is aangebroken! Op dag drie van het aanbiedingenfestival zien we onder andere de Borderlands-franchise voorbijkomen, kan je Counter-Strike: Global Offensive voor 6,99 euro oppikken en kan je voor 18,75 je eigen droomstad bouwen in Cities: Skylines. De rest van de aanbiedingen zie je hieronder: Heb je interesse in &#233&#233n van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal of flash sale. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

PC - De klok heeft zeven uur geslagen en dat kan dezer dagen maar één ding betekenen, een nieuwe dag van de Steam Summer Sale is aangebroken! Op dag drie van het aanbiedingenfestival zien we onder andere de Borderlands-franchise voorbijkomen, kan je Counter-Strike: Global Offensive voor 6,99 euro oppikken en kan je voor 18,75 je eigen droomstad bouwen in Cities: Skylines. De rest van de aanbiedingen zie je hieronder:

Heb je interesse in één van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal of flash sale. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten