Verkiezingen: webcammen met Mark Rutte, VVD

© CIDimport

Verkiezingen: webcammen met Mark Rutte, VVD

Geplaatst: 5 oktober 2006 - 15:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:42

Redactie

VVD-lijsttrekker Mark Rutte gaat ook via internet campagne voeren. Vanaf vanochtend houdt hij dagelijks zijn eigen webdagboek bij, onder de naam 'Beschuitje met Mark'. Elke ochtend gaat hij voor de webcam zitten en zet de filmpjes direct online. In dit dagboek neemt hij zijn dag en het nieuws door.

Verkiezingen: webcammen met Mark Rutte, VVD

VVD-lijsttrekker Mark Rutte gaat ook via internet campagne voeren. Vanaf vanochtend houdt hij dagelijks zijn eigen webdagboek bij, onder de naam 'Beschuitje met Mark'. Elke ochtend gaat hij voor de webcam zitten en zet de filmpjes direct online. In dit dagboek neemt hij zijn dag en het nieuws door. Daarnaast geeft hij iedere dag antwoord op de leukste vraag die via de VVD-site gesteld is.

Ook heeft hij sinds gisteren zijn eigen Hyvespagina en vindt er een interactieve veilig plaats om een dag mee te lopen met Rutte tijdens de campagne. Vanaf donderdagavond kan er via Ebay geboden worden. Als aandenken krijgt de bieder een paraplu met persoonlijke boodschap van Rutte. De opbrengst van de veiling gaat naar de Dierenambulance in Den Haag, een goed doel dat Rutte zelf gekozen heeft.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000