© CIDimport

Review: Trust GTX 980 Redex

Geplaatst: 17 juni 2022 - 14:06

Aangepast: 10 maart 2023 - 10:58

Redactie

Het Nederlandse Trust lanceert een gamemuis met een schappelijke adviesprijs. De GTX 980 Redex bevalt prima, zeker voor die veertig euro.

Review: Trust GTX 980 Redex

De behuizing voelt wat goedkoop aan, maar is stevig genoeg en met 83 gram niet zwaar. Met zes programmeerbare knoppen kun je de acties van de muis zelf instellen, wat handig is voor gamers. Instellen doe je via Trusts software, ook voor de optionele kleurenverlichting van de muis.

Een minpunt is dat de twee knoppen op de linkerzijkant bijzonder gevoelig zijn. Wij drukten ze regelmatig per ongeluk in bij het pakken van de muis, waardoor Windows bijvoorbeeld een webpagina terugging. Ook is de dpi van de muis met tweehonderd tot tienduizend niet zo hoog – sommige concurrenten gaan tot twintigduizend en zijn prettiger voor snelle games.

De GTX 980 Redex werkt via een usb-a-adapter en niet via bluetooth. Met de accu kun je 45 uur vooruit, daarna laad je hem op via usb-c.

Conclusie

Prima (game)muis is goedkoop, maar heeft wel erg gevoelige knoppen.

Adviesprijs: € 40,-

Voor meer informatie: www.kwikr.nl/gtx980

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000