Feature Friday - Is Sony's Smartwatch 3 dé must-have wearable?

© PXimport

Feature Friday - Is Sony's Smartwatch 3 dé must-have wearable?

Geplaatst: 5 juni 2015 - 10:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:24

Redactie Computer!Totaal

Is de Smartwatch 3 van Sony het slimme horloge waar je op zit te wachten? Peter van GamersNET bespreekt de wearable samen met Elmar, en daarnaast zoeken de heren antwoord op de vraag of het ooit nog iets gaat worden met de smartwatch...

Eerder bespraken we in Feature Friday al smartwatches van Huawei en Fitbit, en zelfs de Apple Watch hebben we al onder handen genomen. Peter van GamersNET en Elmar gaan in deze aflevering aan de slag met het allernieuwste horloge: de Smartwatch 3 van Sony.

Eerdere afleveringen van Feature Friday terugkijken? Hier staan ze allemaal overzichtelijk op een rij. En volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar!

Meer weten over de Sony Smartwatch 3? Lees dan onze uitgebreide geschreven review van de Sony Smartwatch 3.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000