Feature Friday - Met een retro Sennheiser voor je smartphone

© PXimport

Feature Friday - Met een retro Sennheiser voor je smartphone

Geplaatst: 12 juni 2015 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:49

Redactie Computer!Totaal

Is de nieuwe Momentum 2.0 On Ear koptelefoon van Sennheiser het beste maatje voor je smartphone? Peter en Elmar zoeken het voor je uit in deze nieuwe Feature Friday!

Sennheiser is een merk dat natuurlijk bepaalde verwachtingen schept. Helaas wist de fabrikant ons de laatste jaren niet altijd te overtuigen. Toen de nieuwe Momentum 2.0 op de redactie binnenkwam waren we dan ook razendbenieuwd hoe deze nieuwe headset zou presteren. Wat we ervan vinden? Elmar bespreekt het met Peter van GamersNET in deze nieuwe aflevering van Feature Friday.

Eerdere afleveringen van Feature Friday terugkijken? Hier staan ze allemaal overzichtelijk op een rij. En volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000