Feature Friday: Aapjes kijken met de Seagate Wireless

© PXimport

Feature Friday: Aapjes kijken met de Seagate Wireless

Geplaatst: 6 februari 2015 - 10:54

Aangepast: 16 november 2022 - 09:53

Redactie Computer!Totaal

Zoals iedere vrijdag bespreken Peter en Elmar ook vandaag weer een toffe gadget. Enne, dat gebeurt uiteraard op de bekende losse manier om je vrolijk het weekend in te helpen. De heren gaan aan de slag met de Seagate Wireless, die vlak voor de opnames werd afgeleverd.

Deze week staat Feature Friday in het teken van de Seagate Wireless. Een handige mobiele harde schijf waarop je al je mediabestanden eenvoudig kunt bewaren. Daarnaast kan je films en muziek streamen naar al je devices! Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal unboxen het kleine apparaatje en gaan ermee aan de slag.

Volgende week vrijdag kan je uiteraard weer een verse Feature Friday verwachten. Dan staat er een bijzonder smartphone centraal! Bezoek in de tussentijd ook GamersNET.nl eens voor het laatste gamenieuws en scherpe reviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000