Feature Friday - De lucht in met de Bebop Drone van Parrot

© PXimport

Feature Friday - De lucht in met de Bebop Drone van Parrot

Foto & video

Geplaatst: 20 maart 2015 - 12:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:51

Redactie Computer!Totaal

In deze aflevering gaan Peter en Elmar naar buiten om te vliegen met de supergave Bebop Drone van Parrot. Hoe staat het met de vliegkunsten van de heren? En nog belangrijker, schiet het apparaat een beetje mooie full hd-beelden?

De Bebop Drone van Parrot beschikt over een 14 megapixel-camera die in staat is full hd-video's te schieten. De fabrikant heeft het apparaat ook volgepropt met sensoren en een uitstekende beeldstabilisator die voor mooie opnames moet zorgen.

Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal stonden dan ook te trappelen om met deze uber-gadget aan de slag te gaan. In het zonovergoten Bunnik wordt de drone uitgepakt, en demonstreren de heren hun vlieg- en filmkunsten.

De blokjes in de videobeelden zijn volgens de fabrikant een defect. We krijgen een nieuw testmodel opgestuurd om het te controleren.

Volgende week kan je uiteraard weer een nieuwe Feature Friday verwachten. Bezoek in de tussentijd ook zeker GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Wil je eerdere afleveringen terugkijken? Hier vind je alle Feature Friday-items op een rij.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000