Feature Friday - De 5 tofste gadgets van CES 2015

© PXimport

Feature Friday - De 5 tofste gadgets van CES 2015

Geplaatst: 23 januari 2015 - 13:59

Aangepast: 24 november 2022 - 11:12

Redactie Computer!Totaal

Iedere vrijdag bespreken Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal de tofste, gekste en meest opvallende gadgets. Deze week staat de CES-beurs centraal die begin deze maand plaatsvond in Las Vegas. Wat waren de leukste gadgets die we hier tegenkwamen?

Vanaf deze week bespreken Peter van GamersNET.nl en Elmar van Computer!Totaal de tofste gadgets die op de redactie voorbij komen. Deze eerste aflevering staat in het teken van de CES-beurs. Elmar was hierbij aanwezig, en vertelt je welke vijf gadgets je dit jaar zeker in de gaten moet houden. Maar is Peter het wel overal mee eens?

Volgende week vrijdag kan je dus weer een verse Feature Friday verwachten. Bezoek in de tussentijd ook GamersNET.nl eens voor het laatste gamenieuws en scherpe reviews.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000