De mierzoete kerstcommercial van Apple

© PXimport

De mierzoete kerstcommercial van Apple

Foto & video

Geplaatst: 17 december 2013 - 08:54

Aangepast: 16 november 2022 - 09:58

Redactie

Ja, Kerst is voor de meesten van ons een familiegebeuren, met cadeautjes, lekker eten, lichtjes en gezelligheid. Apple speelt er op in, met een mierzoete commercial. Idee: met de iPhone 5s kun je waardevolle momenten vastleggen.

De rode draad in de commercial is het vastleggen van al die leuke momenten en dingen die je doet met Kerst: sleetje rijden, de kerstboom versieren, sneeuwballen gooien, cadeautjes uitpakken etcetera enzovoort. De commercial laat de mogelijkheid zien om het familieleven rond de feestdagen vast te leggen met een iPhone 5s en via AirPlay te delen op een televisie in de huiskamer. Gezellig, met zijn allen. Bekijk de commercial hieronder. Een traantje wegpinken tijdens kerst, hoort er ook bij.... Het familiefilmpje, gemaakt door de jongen die als hoofdpersoon in de commercial fungeert, is ook te bekijken op YouTube. Waarschijnlijk zit je naar een stel acteurs te kijken, maar de kerstsfeer is wel goed overgebracht lijkt ons.... Het filmpje is volledig op een iPhone 5S geschoten, volgens Apple.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000