© PXimport

MyLastSearch 1.57

Smartphone & tablet

Geplaatst: 1 augustus 2012 - 08:42

Aangepast: 16 november 2022 - 09:36

Redactie

De uitspraak 'Toon mij uw boekenkast en ik vertel u wie u bent' gaat tegenwoordig steeds vaker op voor Google-zoekopdrachten. MyLastSearch ondersteunt Google, Yahoo en MSN. Zodra u het programma opstart, toont MyLastSearch direct alle zoekopdrachten die zijn ingegeven in deze zoekmachines - tot op het moment waarop de laatste schoonmaakactie van uw webbrowser plaatsvond.

MyLastSearch is ideaal als u speurwerk wilt verrichten naar het zoekgedrag van uw kinderen of partner, maar ook om te zien wat anderen over u kunnen achterhalen als iemand plaatsneemt achter uw computer. Het overzicht van MyLastSearch toont de datum en tijd, de zoekmachine en gebruikte webbrowser. Het programma ondersteunt alle bekende webbrowsers. Geschrokken van de resultaten? Het opschonen van uw webbrowser is snel geregeld met een hulpprogramma als CCleaner. U kunt in de webbrowser ook op Alt+Shift+Del drukken om uw zoekgeschiedenis, cookies en andere onderdelen op te schonen.

© PXimport

MyLastSearch toont alle zoekopdrachten die ooit door u zijn ingegeven in Google en andere zoekdiensten.

© PXimport

MyLastSearch 1.57

Freeware

Taal Nederlands

Download 56,9 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000