Battlefield 3: Aftershock niet terug naar App Store

© PXimport

Battlefield 3: Aftershock niet terug naar App Store

Geplaatst: 2 maart 2012 - 11:02

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Elmar Rekers

Electronic Arts maakt bekend dat Battlefield 3: Aftershock niet zal terugkeren in de App Store van Apple. Volgens de uitgever is deze iPhone-game "niet representatief" voor de kwaliteit die ze willen bieden.

De gratis multiplayer-shooter van ontwikkelaar EA Mobile verscheen afgelopen maand in de Amerikaanse App Store, maar verdween kort daarna alweer onverwachts. Hoewel de game veelvuldig is gedownload werd deze overladen met negatieve reviews en kritiek van gamers.

EA liet destijds weten dat de game offline was gehaald om deze "opnieuw te evalueren". Nu wordt echter duidelijk dat gamers het spel niet meer terug zullen zien op de iPhone, iPod touch of iPad. Dit omdat ook EA zelf de kwaliteit blijkbaar ondermaats vindt.

Mobiele entertainment

"EA Mobile is zeer toegewijd als het aankomt op het bieden van mobiele entertainment die op het niveau ligt dat we van EA-games mogen verwachten", laat een woordvoerder van EA weten tegenover website Vox Games. "Daarom hebben we besloten de ontwikkeling en ondersteuning van Battlefield 3: Aftershock te stoppen."

Gamers die de iOS-game hebben gedownload kunnen deze nog tot en met 31 maart 2012 spelen. Daarna gaat de stekker uit de servers van de online-game.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000