Er zijn talloze geruchten over de opvolger van de Sony Playstation 3 en de Microsoft Xbox 360. Eén van de twee zou eind volgend jaar met een opvolger komen. Volgens Phil Spencer - hoofd van Microsoft Studio's - heeft de Xbox 360 nog zeker twee jaar een plek op de plank in de game-winkels.

Microsoft blijft de Xbox 360 "voor de lange termijn" ondersteunen, zo laat Spencer weten. De console zou nog in "gezonde staat zijn" en blijft volgens hem nog meer dan twee jaar doorgaan. "Wat fijn is aan de Xbox 360, is dat we wereldwijd de nummer één console zijn. We hebben daardoor de mogelijkheid nieuwe content te brengen en ook de beste core-games te ondersteunen."

Duidelijke woorden van Spencer. Hij gelooft dat de Xbox nog wel even vooruit kan. Natuurlijk is de toekomst altijd morgen, maar de Xbox laat zien dat hij nog gezond is en dat hij nog prima in staat is mee te komen met de concurrentie. Er komen volgens Phil Specncer prachtige games op uit. Sterker nog "Op dit moment komen de écht goede games naar de Xbox."

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000