Jammer dat het niet vernieuwend is

© CIDimport

Jammer dat het niet vernieuwend is

Software

Geplaatst: 24 november 2011 - 14:00

Aangepast: 16 november 2022 - 10:34

Redactie

Social media, iedereen doet er wel iets mee. Twitter, Facebook, linkedin... Voor wie er nog geen genoeg van heeft: Yammer. Een sociaal netwerk voor op de werkvloer.

Yammer is een Twitter-achtig sociaal netwerk, ook hier plaats je korte berichtjes. Bij het openen van de app valt gelijk een minpunt op: je kunt alleen inloggen. aanmelden of een vergeten wachtwoord opvragen is onmogelijk.

Met de Yammer-app kun je eigenlijk net zo veel als met de desktopversie, dat werkt wel zo prettig. Yammer oogt simpel en daardoor overzichtelijk, alle berichtjes met profielfoto's staan netjes onder elkaar, zonder tierelantijntjes. Eenmaal bezig kun je kiezen welke berichten je wil ontvangen: alles of alleen berichten uit een bepaalde groep.

Kortom

Het werkt op zich prima, maar heeft wel de boot gemist. Yammer is een soort zakelijke twitter, het is hierdoor niet vernieuwend en voegt ook niet echt iets toe aan de bestaande sociale netwerken. Dat is nou 'yammer'

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000