Hier zijn de nieuwe devolo wifi 6 Turboboosters!

Hier zijn de nieuwe devolo wifi 6 Turboboosters!

Geplaatst: 21 januari 2023 - 08:30

Aangepast: 7 februari 2023 - 17:07

Partnerredactie

Het grootste gemak gecombineerd met de grootste kracht. De nieuwe devolo WiFi 6 Repeaters brengen jouw wifi in een handomdraai naar elke hoek van je huis. Of je nu surft op een tablet of 4K streamt op een smart-tv, de nieuwe wifi 6-standaard zorgt gegarandeerd voor extra hoge datasnelheden. Plus, de repeaters werken met elke wifi-router! Pure kwaliteit van devolo – met een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Advertorial - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met devolo

Premium wifi 6  

Naast hogere datasnelheden biedt de nieuwe wifi 6-standaard een hoop innovaties die niet alleen gunstig zijn voor nieuwe apparaten, maar ook voor oudere smartphones, tablets en laptops. Een van de belangrijkste kenmerken van wifi 6 is namelijk OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access), waarmee zoveel mogelijk apparaten, zowel nieuw als oud, tegelijk van hoge datasnelheden worden voorzien.

wifirepeater die wifi uitzendt

Dankzij het moderne wifi 6 kunnen alle apparaten beschikken over supersnelle wifi!

Slimme mesh-wifi  

Naast de voordelen van wifi 6 brengen de nieuwe repeaters (Repeater 3000 en de Repeater 5400) ook de slimme mesh-wifi-functies van devolo met zich mee. Mesh-wifi is een draadloos netwerk dat bestaat uit meerdere wifi-toegangspunten die samenwerken om een sterk verbonden thuisnetwerk te creëren – vanzelfsprekend met één wifi-naam en -wachtwoord.

Belangrijke onderdelen van mesh-wifi zijn Access Point Steering en Client Steering. Deze functies zorgen ervoor dat mobiele apparaten zoals smartphones en tablets automatisch worden verbonden met de sterkste hotspot binnen het thuisnetwerk. 

persoon die door huis loopt met wifi verbinding

Mesh-wifi zorgt voor een vlekkeloze overdracht van wifi tussen de verschillende WiFi 6 Repeaters van devolo.

Plug & Play 

De nieuwe devolo repeaters zijn binnen een paar minuten klaar voor gebruik: sluit er eentje aan, druk op de knop, en ga aan de slag. Als het nodig is, kan de gratis devolo Home Network-app (iOS, Android) je door het installatieproces leiden via een eenvoudige installatiewizard.

Devolo app

De nieuwe devolo Home Network-app is makkelijk te gebruiken en bevat alle functies die je nodig hebt.

Plaatsing is belangrijk

Voor het optimaal functioneren van een wifi-repeater is de plaatsing van het apparaat erg belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat de repeater een sterk wifi-signaal ontvangt van de router, want alleen dan kan een repeater ook een snel wifi-signaal doorsturen. Om je te helpen de juiste positie voor de repeater te vinden, hebben de nieuwe devolo WiFi 6 Repeaters een signaalindicator met vier niveaus.

wifi repater

Prijs en verkrijgbaarheid

Beide repeaters zijn nu online verkrijgbaar via www.devolo.nl en te koop in geselecteerde winkels. De adviesprijs van de devolo WiFi 6 Repeater 3000 is € 99,90. Voor nóg betere prestaties is er de devolo WiFi 6 Repeater 5400 met een adviesprijs van € 149,90.

Hoe je de wifi-repeaters installeert, leggen we uit in deze video!

Watch on YouTube

De snelheid van je internetverbinding kan op sommige plekken in huis behoorlijk tegenvallen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten