Samen spelen: de spannendste sexspelletjes (en dat bedoelen we héél letterlijk)

© Cronislaw

Samen spelen: de spannendste sexspelletjes (en dat bedoelen we héél letterlijk)

Geplaatst: 28 maart 2023 - 17:31

Aangepast: 17 april 2023 - 13:36

Laura Jenny

Je kunt natuurlijk samen een potje Monopoly spelen, maar wil je een avondje samen nét even wat spannender maken? Kies dan voor iets pittigers. Maak kennis met bord-, kaart- en dobbelspelletjes waarbij uiteindelijk iedereen een winnaar is.

🎲 In dit artikel maak je kennis met allerlei leuke spelletjes die de term 'voorspel' een heel nieuwe dimensie geven. Ondeugende dobbelstenen, strippoker, erotische grabbelton, truth or dare, spannende bordspellen en sexy Jenga: 6 manieren om je relatie spelenderwijs beter en spannender te maken!

Ook interessant: Samen aan de seksspeeltjes: de beste erotische toys voor jou en je partner

Sexdobbelstenen

Heel laagdrempelig en heel populair: love dice. Deze ondeugende dobbelstenen zijn er in diverse varianten (zoals glow in the dark of met heel specifieke opdrachten erop) , maar de meest gangbare set bestaat uit één dobbelsteen met lik, kus, zuig erop en één dobbelsteen met lichaamsdelen, zoals: nek, lippen of billen. Er zijn ook varianten met locaties erop, zoals de auto, de bank of de keuken, of met een soort kama sutra-achtige standjes. Er is veel keuze in deze dobbelstenen. En: naast dat ze zowel leuk als betaalbaar zijn, zijn ze werkelijk overal verkrijgbaar, bijvoorbeeld gewoon bij de So Low of de Xenos . 

💡 Heb je heel specifieke wensen of verlangens? Koop dan een setje blanco dobbelstenen en schrijf daar op wat jij en je partner opwindend vinden. Ook leuk als heel persoonlijk cadeau.

erotische dobbelstenen

© Pavel Losevsky - stock.adobe.com

Strippoker

Een tweede seksspelletje waar vooral vaak grapjes over worden gemaakt tussen vrienden, is strippoker. Jammer, want het kan juist heel erg leuk zijn om met je partner even goed te bluffen. Of juist niet, zodat er weer een ander kledingstuk wordt uitgetrokken. Weet je niet precies hoe poker werkt? Dan kun je ook een ander kaartspel kiezen, bijvoorbeeld pesten. Bij elke keer verliezen moet er iets uit. Is de een uiteindelijk helemaal uitgekleed en de ander nog niet, dan kun je natuurlijk creatief zijn en andere opdrachten verzinnen. 

💡 De basics van pokeren kun je zo leren, er zijn op YouTube snelle tutorials te vinden.

Oude speelkaarten

© Olga Sidel'nikova - stock.adobe.com

Grabbelton met fantasieën

Misschien hebben jullie al een vaas met allemaal papiertjes met vakantiebestemmingen om te trekken als jullie een weekje weg willen, maar daar is een leuke variant op te bedenken. Schrijf bijvoorbeeld allerlei seksuele fantasieën op papiertjes en doe ze in een koektrommel die je op een veilige plek bewaart. Probeer hierbij niet alleen aan jezelf te denken, maar ook aan (de grenzen van) je partner. Misschien heb je de fantasie om een rollenspel te doen met een brandweervrouw die je moet redden, of wil je graag eens proberen om een druipkaars te gebruiken om elkaar met kaarsvet even goed op scherp te zetten. Zo kunnen jullie elke keer dat jullie willen een fijne fantasie tot leven laten komen. 

💡 Zelf geen inspiratie? Internet is je vriend!

Grabbelton

© Olga Yastremska, New Africa, Africa Studio

Doen, durven of de waarheid

Dit is niet voor niets altijd al een heel populair spelletje onder tieners geweest: het is een ideaal moment om te zorgen dat die ene jongen die je leuk vindt je kust, of om eens een eerlijk antwoord te krijgen op een prangende vraag. In het Engels heet dit spel ook wel ‘Truth or Dare’ en er zijn in menig seksshop erotische edities van het spelletje verkrijgbaar. Maar je kunt natuurlijk ook zelf vragen en opdrachten bedenken. Een goed moment om eens te vragen wat de gekste plek is waar je partner het al heeft gedaan, of om hem of haar juist uit te dagen om het op een andere gekke plek te doen. Of om eens te vragen wat hij of zij het beste vindt aan jullie seksleven. 

💡 Er zijn veel opties die je zelf kunt bedenken, maar als je dat toch wat te spannend vindt of bang bent dat het verkeerd valt, dan kun je je altijd laten leiden door een ‘voorgebakken’ spel of door een boek.

0

Powered by

logo

Erotisch bordspel

Er zijn veel verschillende erotische bordspellen te koop, maar Ultiem Verlangen is een van de bekendere. Dit bordspel combineert allerlei spellen met elkaar. Zo moet je het ene moment een quizvraag beantwoorden, bijvoorbeeld de vraag waarom onaantrekkelijke mannen meer ejaculeren dan knappere mannen. Het volgende moment krijg je de taak om je partner een blinddoek om te doen voor een spannende opdracht. Dit is typisch een bordspel dat voor elk wat wils biedt en jullie samen helemaal in de goede stemming brengt voor meer.

💡 Blijf bij alle spellen die je samen doet altijd regelmatig checken hoe je partner zich erbij voelt. Soms zijn het niet de erotische, fysieke opdrachten, maar juist de wat persoonlijkere vragen die moeilijk kunnen zijn voor je partner.

0

Powered by

logo

Sexy Jenga

De ‘magische’ sekstoren van Intimista Vibe is erg leuk. Het is namelijk een Jenga-toren met blokjes, waarbij je er steeds met één hand een uit moet halen. Het nummertje op het blokje correspondeert met een lijst waarop allerlei opdrachten staan die je dan moet uitvoeren. Het is vrij speels en gaat niet meteen heel ver, waardoor het een vrij toegankelijke manier is om samen helemaal in de mood te komen. En Jenga is van zichzelf al een heel spannend spel omdat je de toren niet wilt laten vallen: dat is extra het geval als er allerlei leuke opdrachten in verstopt zitten.

💡 Er zijn ook ‘Ik wil meer’-opdrachten, die wel wat pittiger worden, mocht je het graag wat spannender maken.

Jenga met cijfers

© YuliiaMazurkevych - stock.adobe.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten