Waar voor je geld: 5 luxe scheerapparaten met een reinigingsstation

© Panasonic

Waar voor je geld: 5 luxe scheerapparaten met een reinigingsstation

Geplaatst: 29 juni 2024 - 14:02

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Ben je op zoek naar een zelfreinigend scheerapparaat? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Philips Shaver Series 5000 S5884/69

Vind je het schoonmaken van een scheerapparaat een vervelende klus? Dan is dit prijsvriendelijke exemplaar echt iets voor jou. De fabrikant levert namelijk een reinigingsstation mee. Je stopt hierin een herbruikbare cartridge met reinigingsvloeistof, waarna je het scheerapparaat ondersteboven in de houder plaatst. Meer hoef je niet te doen, want de boel wordt vanzelf schoon. Er zijn standaard vier reinigingscartridges inbegrepen. Daar kun je ongeveer een jaar mee vooruit. Voor een snelle schoonmaakbeurt spoel je het scheerhoofd af onder de kraan.

Je kunt met de Philips Shaver Series 5000 S5884/69 zowel droog als nat scheren, want de behuizing is douchebestendig. De oplaadbare accu ondersteunt een gebruiksduur van ongeveer een uur. Op het geïntegreerde display bekijk je de resterende batterijcapaciteit. Handig is dat dit scheerapparaat het scheertempo aanpast aan de dichtheid van je baard. Bovendien is de kop flexibel, zodat de 45 zelfslijpende mesjes de contouren van jouw gezicht kunnen volgen. Voor het bijwerken van een snor of bakkebaarden doe je een beroep op de uitklapbare trimmer. Tot slot is er een reishoes inbegrepen.

0

Powered by

logo

Philips Shaver Series 9000 S9980/59

Met de veelzijdige Philips Shaver Series 9000 S9980/59 kun je alle kanten op. Zo is er een opzetbare trimmer bijgesloten. Kies een van de vijf beschikbare standen en kortwiek jouw baard op maat. Wil je alleen even een snor of bakkebaarden bijwerken, dan klap je hiervoor de precisietrimmer open. Vanzelfsprekend verwijder je net zo makkelijk alle gezichtsbeharing. De scheerbladen met zelfslijpende mesjes kunnen 360 graden roteren. Kortom, dit scheerapparaat knipt haartjes in elke richting af.

Naast alle scheeropties biedt de Shaver Series 9000 S9980/59 ook volop gebruiksgemak. Je besteedt schoonmaken uit aan het meegeleverde reinigingsstation. Er is hiervoor één cassette met reinigingsvloeistof bijgesloten. Verder heeft de behuizing een duidelijk oledscherm waarop je onder andere de resterende accucapaciteit kunt aflezen. De oplaadbare batterij is goed voor een scheertijd tot ongeveer een uur. Via bluetooth verbind je het apparaat met een app op je smartphone. Je ontvangt vervolgens scheeradvies op maat. In de verpakking vind je verder een oplaadstandaard en reisetui.

0

Powered by

logo

Braun 71-S7200cc

De betaalbare Braun 71-S7200cc is van alle gemakken voorzien. Naast een oplaadbaar scheerapparaat telt de productdoos een reinigingsstation, opzettrimmer, oplader en reishoes. Schoonmaken is met behulp van het reinigingsstation zo gepiept. Vul het reservoir met de meegeleverde vloeistof en plaats de 71-S7200cc op zijn kop in de houder. Een volle accu resulteert in een totale scheertijd van zo’n vijftig minuten. Het geïntegreerde display geeft aan wanneer de batterij toe is aan een oplaadbeurt.

De scheerkop bepaalt aan de hand van een speciale sensor de dichtheid van jouw baard. Vervolgens kiest het apparaat op eigen houtje een bijpassend scheertempo. Dat maakt dit product ook geschikt voor mensen met een volle baard. Dankzij de waterdichte behuizing kun je droog en nat scheren. Wil je dit product kopen? Wees er dan snel bij, want tot en met 30 juni 2024 kun je bij Braun dertig euro cashbackkorting claimen.

0

Powered by

logo

Lees ook: Je scheerapparaat schoonmaken en onderhouden

Panasonic ES-LV97-K803

Het maakt met de Panasonic ES-LV97-K803 niet uit of je nou lichte of zware baardgroei hebt. Afhankelijk van de dichtheid en stoppeldikte past het apparaat zijn scheerkracht namelijk automatisch aan. Opvallend genoeg bevat het scheerhoofd vijf verschillende bladen. Met 70 duizend snijacties per minuut slaat de ES-LV97-K803 geen haartje over. Het scheerhoofd kan in zestien richtingen bewegen, waardoor je dit verzorgingsproduct soepel over jouw kaaklijn laat glijden. Daarnaast heeft de behuizing een uitklapbare precisietrimmer.

Fijn is dat Panasonic een gecombineerde oplader en reinigingsstation meelevert. Je verwijdert zo bijvoorbeeld alle afgeschoren haren en huidschilfers. Gebruik voor het vullen van dit station de inbegrepen reinigingsvloeistof. Als alternatief kun je het scheerhoofd ook gewoon onder de kraan afspoelen. Op een volle accu gaat het scheerapparaat naar verwachting vijftig minuten mee. Dankzij de aanwezige laadindicators verbind je de ES-LV97-K803 tijdig met netstroom. Je neemt dit apparaat makkelijk mee op vakantie, want een stevige reishoes krijg je erbij.

0

Powered by

logo

Braun 9565cc

Als je dit luxe scheerapparaat uiterlijk 30 juni 2024 aanschaft, krijg je tachtig euro op je rekening retour. De fabrikant heeft momenteel een aantrekkelijke cashbackactie lopen. De 9565cc behoort tot Brauns hoogste 9 Pro+-serie. Door de vijf scheerelementen mag je een zéér glad scheerresultaat verwachten. Deze elementen zijn allemaal verschillend. Het voordeel daarvan is dat ieder dwarsliggend haartje in het scheerapparaat terechtkomt.

Voor lastig bereikbare plaatsen kun je de inwendige precisietrimmer gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het bijwerken van bakkebaarden of verwijderen van de haartjes pal onder de neus. Het reinigingsstation laadt jouw scheerapparaat tegelijkertijd op. Vul het station met een speciaal reinigingsmiddel, waarna de 9565cc altijd voor een verse scheerbeurt klaarstaat. Ga bij een volle accu uit van een gebruikstijd van ongeveer zestig minuten. Je kunt op het display de resterende accucapaciteit aflezen. Zoals je van een product in het hoogste segment mag verwachten, levert Braun een robuuste reishoes mee. De fabrikant geeft op dit product vijf jaar garantie.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten