Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Geplaatst: 9 april 2020 - 08:44

Aangepast: 25 november 2022 - 08:41

Redactie ID.nl

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week?

Trust Gaming GXT 414 Zamak

Deze headset uit de stal van Trust is momenteel opvallend laag geprijsd. Zoals de productnaam al doet vermoeden, richt de elektronicafabrikant zijn peilen voornamelijk op gamers. Zo is de Gaming GXT 414 Zamak compatibel met de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, maar je kunt hem ook gewoon op de pc aansluiten. Handig voor het geval je tijdens het thuiswerken regelmatig via videobellen met collega’s overlegt. De forse oorschelpen bevatten zachte kussens, zodat gebruikers profiteren van langdurig draagcomfort. Verder zijn er voor headsetbegrippen forse audiodrivers van 5,3 centimeter in de oorschelpen verwerkt. Dat bevordert de geluidskwaliteit. De microfoon is overigens afneembaar, dus je gebruikt dit product net zo gemakkelijk als reguliere hoofdtelefoon!
Prijs: € 45,75

Trust Gaming GXT 414 Zamak

© PXimport

TP-Link TL-WA850RE

Natuurlijk is wifi-mesh de beste oplossing wanneer je thuis een dekkend draadloos netwerk wilt realiseren. Dergelijke systemen zijn helaas nogal prijzig en in veel huizen helemaal niet nodig. Biedt de standaardrouter van de internetprovider op een enkel hoekje na voldoende dekking? De TP-Link TL-WA850RE is een prijsvriendelijke oplossing om deze zogeheten dead spot van wifi te voorzien. Deze range-extender pikt het draadloze signaal van de router op en breidt vervolgens het bereik uit. Aansluiten is eenvoudig, want je prikt het compacte apparaatje rechtstreeks in een stopcontact. Handig is dat gebruikers via de aanwezige ethernetpoort ook bekabelde netwerkapparatuur kunnen aansluiten. Voor de bediening stelt de fabrikant een mobiele app beschikbaar.
Prijs: € 17,18

TP-Link TL-WA850RE

© PXimport

AmazonBasics Monitorstandaard

Eenvoudige monitoren zijn niet in hoogte verstelbaar, waardoor thuiswerkers wellicht langdurig in een verkeerde lichaamshouding achter het scherm plaatsnemen. Met deze verstelbare standaard breng je iedere monitor op ooghoogte. Dat zorgt voor een betere ergonomie. De maximale hoogte bedraagt in stapjes van 2,5 centimeter maximaal 12,5 centimeter. Mooi meegenomen is dat er hierdoor een flink opbergvak ontstaat. Wees overigens niet bang dat de monitorstadaard gaat schuiven, want het product is voorzien van antislipvoetjes. Het maximale draaggewicht is tien kilo.
Prijs: € 16,19

AmazonBasics Monitorstandaard

© PXimport

Trust Arys Soundbar

Als je regelmatig thuiswerkt, heb je veel baat bij deze betaalbare pc-soundbar. De ingebouwde speakertjes van de monitor (of laptop) klinken vanwege de beperkte klankkast namelijk niet zo best. Een lekker muziekje zonder hinderlijke vervorming is tijdens een lange werkdag wel zo prettig. De Trust Arys Soundbar biedt voor muziek, films en games een betere audiokwaliteit. Gunstig is dat de platte behuizing moeiteloos onder iedere monitor past. Het apparaat neemt dus minder ruimte in beslag dan wanneer je aan weerszijden van het scherm pc-speakers plaatst. Met een lichtgevende draaiknop aan de voorzijde reguleren gebruikers eenvoudig het volume. De stroomtoevoer gebeurt via usb, dus er is geen nabijgelegen stopcontact vereist.
Prijs: € 23,39

Trust Arys Soundbar

© PXimport

ELRO FZ5002R (2-pack)

Deze rookmelders van ELRO gaan op het gebied van veiligheid een stapje verder, want je kunt ze namelijk via wifi onderling verbinden. Zodra één melder rook of hitte boven de 54 graden constateert, geven alle gekoppelde rookmelders een alarmsignaal van 85 decibel. De meegeleverde AA-baterijen houden het volgens de fabrikant minimaal twee jaar vol. Overigens is de FZ5002R compatibel met diverse beveiligingsproducten van ELRO, zoals een koolmonoxide-, hitte- en watermelder.
Prijs: € 32,34

ELRO FZ5002R

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten