Verstuur binnen no-time een creatieve kaart

© CIDimport

Verstuur binnen no-time een creatieve kaart

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 13 mei 2012 - 08:19

Aangepast: 16 november 2022 - 10:17

Redactie

Altijd al een originele kaart willen versturen, maar niet de inspiratie? Met de app Red Stamp kan je met behulp van standaard templates toch een op maat gemaakte kaart versturen.

De standaard templates zijn onderverdeeld in twaalf verschillende categorieën: thanks, happy, holidays, pop-out, invite, photo, love, kalenders, hello, announce, support en new. De keuze is ontzettend groot, in totaal zijn er meer dan 400 verschillende templates beschikbaar. Zelfs als je een geschikte kaart hebt gevonden, kan je deze in vele gevallen nog veranderen van kleur. Helaas kan je niet zelf een kaart samenstellen.

De kaarten zien er verfrissend, modern en creatief uit, alsof ze direct van een designer bureau komen. Het gebruik is zeer simpel. Heb je een template gekozen met een foto dan kan je deze vervangen door op het icoon te klikken. Je kan een foto inladen via jouw bibliotheek, Facebook of Instagram. Daarnaast kan je ook de tekst aanpassen. Hierbij kan je zelf een tekst typen, of een standaard tekst invoegen. Deze teksten zijn wel allemaal in het Engels.

Als de kaart volledig naar wens is, kan deze gedeeld worden op tal van manieren. Naast het online verzenden via Facebook, e-mail of Twitter kan je de kaart ook per port versturen. Hiervoor moet je echter wel een account hebben bij Red Stamp. Voor het internationaal verzenden staat dan wel een wachttijd van twee tot drie weken.

Kortom

De app ziet er stylish uit en biedt de gebruiker de mogelijk tot het creëren van leuke kaarten. Met een aantal drukken op de knop heb je binnen no-time een creatieve kaart liggen die je zowel online als offline kan versturen!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000