Nieuwste editie

In dit nummer

Zuinig omgaan met energie is altijd goed, maar extra belangrijk nu de prijzen zo hoog zijn. Echt besparen kan meestal alleen door je gedrag te veranderen, maar slimme technologie kan je wel inzicht geven of je op de goede weg bent. Zo geeft een slimme meter inzicht in je verbruik. We leggen uit hoe je met die kennis stappen zet in het besparen van energie. Ook met Home Assistant kun je je energieverbruik verlagen. We zorgen voor praktische integraties en geven tips voor het maken van automatiseringen. Tot slot kan ook een slimme thermostaat je helpen om je huis zo comfortabel én energiezuinig mogelijk te verwarmen. Waar moet je voor aanschaf op letten? Je leest er deze maand alles over.

Lees deze editie digitaal

Zo werkt digitaal lezen

  1. Om Computer Totaal digitaal te lezen, kun je een gratis account aanmaken op kiosk.id.nl/login.
  2. Klik daar op de link Geen account, registreer hier. Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een bevestigingsmail met instructies en koppel je je bestaande account (abonneenummer en postcode) aan het nieuwe account.
  3. Vanaf nu kun je Computer Totaal zowel via de app als de website van de Kiosk digitaal lezen.

Zoek je downloads die horen bij oudere edities? Deze zijn te vinden op:

ID.nl/downloads

Stel een vraag

Selecteer hieronder de juiste categorie voor je vraag of tip en wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord.

Bericht aan

Wat wil je kwijt?

Volg ons op

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000