Nieuwste editie

In dit nummer

Klassiek televisie kijken is op zijn retour, maar de televisie zelf gebruik je misschien wel meer dan ooit. Afhankelijk van je kijkgedrag zijn weer andere eigenschappen van belang; films en series streamen stelt immers weer andere eisen aan het beeld als sport kijken of gamen. Dat begint al bij de beeldtechnologie. Zo biedt een oled-televisie fantastische kleuren en een indrukwekkend contrast, maar als je vooral overdag kijkt in een lichte kamer kun je beter voor een lcd-tv kiezen. En als je je televisie gebruikt om te gamen in combinatie met een moderne spelcomputer, dan verdienen de mogelijkheden van de HDMI-poorten extra aandacht. Er is niet één televisie de beste keus voor iedereen, maar er is in het enorme aanbod wel een televisie die voor jóu de beste is. Wij hebben deze maand daarom alle aankoopoverwegingen voor je op een rij gezet. Welke tv je ook hebt; het is zeer aannemelijk dat de geluidsbeleving ver achterblijft bij het kijkgenot. Je kunt natuurlijk een versterker en luidsprekers aansluiten voor een kwalitatief veel beter geluid, maar als je alles uit de huidige mogelijkheden van films en games wilt halen, is een soundbar minstens zo interessant. Ook zonder extra luidsprekers is een moderne soundbar in staat om je films van ruimtelijk geluid te voorzien. Wij hebben tien soundbars met ondersteuning voor Dolby Atmos getest, waarmee je de huiskamer in een ware bioscoop verandert. Dit en meer lees je deze maand in Computer!Totaal nummer 11 die je nu in de winkel vindt.

Lees deze editie digitaal

Zo werkt digitaal lezen

  1. Om Computer Totaal digitaal te lezen, kun je een gratis account aanmaken op kiosk.id.nl/login.
  2. Klik daar op de link Geen account, registreer hier. Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een bevestigingsmail met instructies en koppel je je bestaande account (abonneenummer en postcode) aan het nieuwe account.
  3. Vanaf nu kun je Computer Totaal zowel via de app als de website van de Kiosk digitaal lezen.

Stel een vraag

Selecteer hieronder de juiste categorie voor je vraag of tip en wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord.

Bericht aan

Schrijf de redactie

Volg ons op

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000