Video: zo kies je de beste accu voor je e-bike

Video: zo kies je de beste accu voor je e-bike

Fiets & scooter

Geplaatst: 23 september 2022 - 09:41

Aangepast: 23 september 2022 - 09:18

Wanneer je een elektrische fiets aanschaft kun je bij de meeste modellen ook een keuze maken over de accucapaciteit. De accu is een belangrijk onderdeel dat de prijs kan ophogen, maar ook de levensduur en het bereik kan verlengen. Wij helpen je met het kiezen van de beste accu voor je e-bike.

De meerprijs van een grotere accu kan flink in de papieren lopen. Toch lijkt dit altijd een verstandige keuze, een kleinere accu slijt immers sneller, waarna je je accu moet reviseren of vervangen. Ontwikkelingen voor e-bikes volgen elkaar ook snel op. Bijvoorbeeld om meer capaciteit in een accu te krijgen of om motoren juist zuiniger te laten draaien. 

In deze video helpen we je de beste keuze te maken voor de juiste accu voor je e-bike. Zo voorkom je veelgemaakte fouten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan als het aankomt op bereik en slijtage. Tevens lichten we de laatste ontwikkelingen uit, waardoor je zelf kunt bepalen of het verstandig is nu een elektrische fiets te kopen, of door de accu-ontwikkelingen juist nog even te wachten.

Vind je de video interessant? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000