'Eén miljoen gebruikers hebben iPhoto in de eerste tien dagen gedownload'

© PXimport

'Eén miljoen gebruikers hebben iPhoto in de eerste tien dagen gedownload'

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 maart 2012 - 13:43

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Wouter Hoeffnagel

iPhoto blijkt goed te scoren. De fotobewerkingsapp voor iOS is in de eerste tien dagen na zijn lancering door maar liefst één miljoen gebruikers gedownload. Apple heeft hiermee vijf miljoen dollar verdiend.

Dit heeft Apple tegen Jim Dalrymple van Loop Insight gezegd. iPhoto werd op 7 maart gelanceerd en is voor 4,99 euro beschikbaar in de App Store. De app is geschikt voor de iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 en derde generatie iPad. De apparaten moeten op iOS 5.1 draaien om iPhoto te kunnen draaien.

Met de app kan je foto's met behulp van multi-touchbewegingen door foto's bladeren. Fotoverslagen kan je delen via iCloud, waardoor deze ook op andere apparaten beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen foto's met behulp van AirPlay worden gestreamed naar een Apple TV en vertoond op een TV.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000