Een koelkast die verandert van kleur? De LG MoodUP kan het!

Een koelkast die verandert van kleur? De LG MoodUP kan het!

Geplaatst: 16 april 2024 - 07:30

Aangepast: 16 april 2024 - 07:54

Redactie ID.nl

LG heeft haar nieuwste innovatieve koelkast op de markt gebracht: de MoodUP. Deze geavanceerde koelkast combineert de slimme functionaliteiten die je verwacht van een modern huishoudelijk apparaat met enkele unieke extra's. Het zijn vooral de grote LED-panelen die de aandacht trekken. Met slechts één druk op de knop kan de hele koelkast van kleur veranderen, waardoor het niet alleen een nuttig, maar ook een opvallend esthetisch element in elke keuken wordt.

Dat een koelkast veel meer kan zijn dan een grote kist die je boodschappen koelt is geen verrassing meer. Een ingebouwde stamassistent die met je praat, slimme automatiseringen en touchscreen schermen, het zijn slecht enkele voorbeelden van functies waarover de moderne koelkast kan beschikken. Niet indrukwekkend genoeg? Dan is de LG MoodUP misschien wat voor jou. Deze ultra geavanceerde koelkast beschikt niet alleen over de eerder genoemde functionaliteiten maar is ook in staat om van kleur te veranderen! Zo past de koelkast beter in je interieur en kun je zelf de sfeer aanpassen.

Een koelkast die verandert van kleur? De LG MoodUP kan het!-22366444

De MoodUP beschikt ook over krachtige bluetooth speakers, zo transformeer je jouw keuken in een volwaardige feestlocatie. Niet gek dus dat LG deze designgerichte koelkast beschrijft als een ware 'party' koelkast. Feest of niet, deze koelkast gaat ongetwijfeld populair zijn bij de gasten.

App-bediening

De LG MoodUP kun je eenvoudig via een app bedienen. Hierbij kun je de kleuren van de LED-panelen aanpassen, maar je kunt de koelkast natuurlijk ook laten reageren op de muziek die door de ingebouwde speakers wordt afgespeeld. En, zoals je van de nieuwste koelkastmodellen van LG mag verwachten, is ook deze MoodUP voorzien van de InstaView-techniek, waarmee je direct in de koelkast kunt kijken welke producten je hebt, zonder dat je hiervoor de deur hoeft te openen: je hoeft er alleen maar op te kloppen.

Een koelkast die verandert van kleur? De LG MoodUP kan het!-22366112

Pre-order

Het duurt nog eventjes voordat je deze LG MoodUp in de winkel kunt kopen, maar hij is al wel te verkrijgen via de webshop van LG zelf. Daar kun je 'm pre-orderen, en de koelkast wordt dan vanaf 25 april geleverd. Bekijk ook onze YouTube Short over deze bijzondere koelkast:

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien?

abonneer je op het ID.nl YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten