De LG MoodUP: de koelkast die van kleur kan veranderen

De LG MoodUP: de koelkast die van kleur kan veranderen

Koelen & vriezen

Geplaatst: 20 februari 2023 - 09:30

Redactie

LG presenteerde in 2023 haar nieuwste innovatieve product: de MoodUP. Deze hypermoderne koelkast bevat alle slimme functionaliteiten die je zou verwachten van een slimme koelkast, en nog veel meer... Maar het zijn de grote LED-panelen die echt blikken gaan vangen. De hele koelkast kan namelijk met één druk op de knop van kleur veranderen.

Dat de koelkast veel meer kan zijn dan een grote kist die je boodschappen koelt is geen verassing meer. Een ingebouwde voiceassistent die met je praat, slimme automatiseringen en touchscreen schermen, het zijn slecht enkele voorbeelden van functies waarover de moderne koelkast kan beschikken. Niet indrukwekkend genoeg? Dan is de LG MoodUP misschien wat voor jou. Deze ultra geavanceerde koelkast beschikt niet alleen over de eerder genoemde functionaliteiten maar is ook in staat om van kleur te veranderen!

De MoodUP beschikt ook over krachtige bluetooth speakers, zo transformeer je jouw keuken in een volwaardig feest locatie. Niet gek dan dat LG deze designgerichte koelkast beschrijft als een ware 'party' koelkast. Feest of niet, deze koelkast gaat ongetwijfeld populair zijn bij de gasten.

Geïnteresseerd geraakt in de LG MoodUP? Bekijk dan onze Youtube Short!

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien?

abonneer je op het ID.nl YouTube-kanaal!

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000