Dit zijn de leukste TikTok-accounts

© PXimport

Dit zijn de leukste TikTok-accounts

Software

Geplaatst: 10 november 2019 - 12:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Laura Jenny

TikTok is groot. Het nieuwe sociale netwerk is in 2019 uitgegroeid tot een enorme hit. Als jij er ook voor kiest om TikTok gewoon te gebruiken, dan hebben we een aantal leuke TikTok-accounts voor je uitgezocht.

Drea Okeke (@dreaknowsbest)

Als je voor het eerst op TikTok komt, dan ben je waarschijnlijk enigszins overweldigd door de veelheid aan mensen om te volgen, de trends die er op het platform schijnen te zijn en meer. Geen zorgen, want dat hoort allemaal bij de experience. Een vrouw die je op geweldige wijze inlijft in de trends op TikTok, dat is Drea Okeke. Deze komische vrouw heeft zelfs haar eigen TikTok Carpool Karaoke. Ze is enorm aanwezig, maar de geweldige manier waarop ze zichzelf presenteert zal het je moeilijk maken te stoppen met kijken.

Wilking Sisters (@wilkingsisters)

Het komt niet vaak voor dat mensen samen een account hebben op TikTok, maar de gezusters Wilking moeten wel. Zij maken namelijk samen de tofste choreografieën en weten daarbij ook nog slim gebruik te maken van de vele filters en video-opties die TikTok rijk is. Het is moeilijk te stoppen met kijken naar deze indrukwekkende talenten.

© PXimport

Abby Roberts (@abbyartistry)

Hoewel TikTok vooral vol staat met grappen en playbacken, maar er zijn ook andere creatieve uitspattingen te vinden. Make-uptutorials zijn erg hip, maar dat kan ook een stapje verder. Dat stapje verder is Abby Roberts, een vrouw die zichzelf compleet in iemand anders weet te transformeren door make-up en schmink te gebruiken.

Zach King (@zachking)

Er zitten op TikTok enorm veel jonge meisjes die het willen maken als influencer, maar er zijn ook mannen bij. Zach King is een echte entertainer. Het maakt niet uit of hij mee probeert te doen met de Bottlecap Challenge of zelf iets heel grappigs bedenkt: Zach weet video’s te maken die een heel groot publiek aanspreken.

Er zitten op TikTok enorm veel jonge meisjes die het willen maken als influencer, maar er zijn ook mannen bij. Zach King is een echte entertainer. Het maakt niet uit of hij mee probeert te doen met de Bottlecap Challenge of zelf iets heel grappigs bedenkt: Zach weet video’s te maken die een heel groot publiek aanspreken.

© PXimport

James Henry (@jameshenry)

James is ook van entertainment, maar doet dat vooral met een heleboel comedy die hij zelf bedenkt. Het is enorm knap hoe hij in een paar seconden een compleet plaatje weet te vormen. Hij is in tegenstelling tot de meeste TikTokkers die nu furore maken ietsjes ouder, namelijk 25 jaar oud. Hij werd ooit bekend door zijn Vine-kanaal Jroyalll en hij heeft zijn hobby inmiddels tot zijn beroep kunnen maken: hij is professioneel acteur. Je ziet hem ook regelmatig op het account van Drea Okeke, want zij zijn dikke mik.

Adnaan Shaikh (@adnaan07)

TikTok is heel groot in Azië en in India is er zelfs een soort collectief van extreem populaire contentcreators. Deze groep heet Team 07 en een van de teamleden is Adnaan Shaikh. Op zijn account zie je veel sketches van hemzelf, maar je zal ook vaak andere Team 07-leden voorbij zien komen. Het is gaaf om te zien dat humor zo universeel is, want ook al versta je hem eigenlijk nooit, wat hij wil doen komt toch wel over. Zelfs aan de andere kant van de wereld wordt een heleboel bijzondere content gemaakt die het enorm goed doet bij ons. Adnaan neemt je even mee naar Bollywood-achtige sferen.

Nina Schotpoort (@ninaschotpoortxx)

Ze wist meer dan een miljoen volgers te veroveren op Musical.ly en gaat daar vrolijk mee door nu het is overgegaan in TikTok. De 12-jarige videomaker weet op fenomenale wijze te playbacken, waardoor haar video’s heel echt over lijken te komen. Leuk detail: Nina is Nederlands en ze is hét TikTok-voorbeeld van veel tienermeisjes. Er zijn een heleboel toffe Nederlandse TikTok-accounts om te volgen, dus als je Nina’s aanwezigheid op het platform kunt waarderen, dan is het de moeite waard om te kijken naar meer Nederlandse TikTokkers. TikTokkers worden overigens ook vaak ‘musers’ genoemd, dus zoek ook daarop als je naar meer talent op zoek bent.

Er zijn miljoenen TikTok-videomakers, dus als je zelf nog goede tips hebt, laat ze dan hieronder achter.

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000