De FAQman en de FAQbot lossen al je tech-problemen op!

© CID

De FAQman en de FAQbot lossen al je tech-problemen op!

Geplaatst: 28 juni 2024 - 14:03

Redactie ID.nl

Heb je problemen met je wifi? Wil je een back-up van je smartphone maken maar weet je niet hoe? Heb je een bestand gewist op je computer en wil je dat terughalen? Het antwoord op deze en al je andere tech-gerelateerde vragen heb je voortaan altijd onder handbereik, dankzij de FAQman-app van het tijdschrift Computer Idee.

Computer Idee is misschien wel het bekendste tech-tijdschrift van Nederland. Een van de populairste rubrieken in dit tweewekelijkse tijdschrift is al decennialang ‘FAQman’, waarin vragen op het gebied van computers en technologie worden beantwoord. Of het nu gaat om problemen met software, hardware of internetverbindingen, de FAQman heeft altijd een oplossing paraat.

Wie is de FAQbot?

De FAQbot – die al een tijdje online te vinden is – is de digitale assistent van FAQman. Net als zijn menselijke collega geeft de FAQbot antwoord op allerlei technische vragen. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen van nieuwe apparaten, problemen hebt met software of gewoon nieuwsgierig bent naar technologische trends – deze virtuele assistent helpt je! Hij legt ingewikkelde stappen eenvoudig uit en zorgt ervoor dat zelfs niet-technische gebruikers begrijpen wat ze moeten doen.

FAQbot telefoon

© CID

Helemaal h-APP-y

Om het je nóg makkelijker te maken, is er nu ook een FAQman-app, waarin je direct toegang hebt tot tienduizenden eerder gestelde vragen en tot de FAQbot. Zo heb jij handige tips en oplossingen voor al je tech-vragen altijd letterlijk onder handbereik. De app is er voor Android en voor iOS. Het gebruik ervan is helemaal gratis, dus waar wacht je nog op?

📱 Download hier de FAQman-app voor Android

📱 Download hier de FAQman-app voor iOS

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten