Waar voor je geld: 5 krachtige partyspeakers voor jouw (tuin)feest

© JBL

Waar voor je geld: 5 krachtige partyspeakers voor jouw (tuin)feest

Geplaatst: 17 juni 2023 - 08:28

Aangepast: 1 juli 2024 - 11:30

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Twee keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar een partyspeaker voor een tuinfeest, barbecue of andere feestelijke aangelegenheid? Vandaag hebben we vijf interessante modellen gespot met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

JBL Partybox 310

Wil je een goed geluid op plekken waar geen netstroom is? Deze imposante partyspeaker neem je overal mee naartoe. De onderzijde heeft twee wielen, zodat je de mobiele luidspreker met behulp van het handvat eenvoudig naar een park of pleintje rolt. Een versterker van 240 watt stuurt twee forse woofers en evenzoveel tweeters aan. Het resultaat is een groots geluid dat je op verre afstand kunt horen. Vanwege de ruime accucapaciteit van ongeveer achttien uur kan de JBL Partybox 310 lang zonder netvoeding.

Naast een goed geluid heeft deze partyspeaker nog meer interessante eigenschappen in petto. Zo zitten er rondom de woofers twee lichtgevende ringen. Die deinen mee op de beat van de muziek. Met name in het donker geeft dat een leuk effect. Verder heeft de Partybox 310 een karaokestand. Plug een microfoon in en zing mee met je favoriete nummers. Je verbindt optioneel twee speakers draadloos met elkaar, waarna je luistert naar stereogeluid. De behuizing is overigens spatwaterbestendig, zodat je hem bij een klein regenbuitje niet meteen hoeft op te bergen.

0

Powered by

logo

JBL Partybox 710

Kan het jou niet luid genoeg? Dan is de JBL Partybox 710 een ideale partyspeaker. De aanwezige versterker heeft een uitgangsvermogen van maar liefst 800 watt. Hierdoor krijgen twee 8 inch-woofers en de tweeters genoeg energie om muziek groots te laten klinken. Om het laag extra kracht bij te zetten, heeft de behuizing ook nog een basreflexpoort. Vanwege al dit muzikale geweld tikt deze speaker de dertig kilo aan. Gelukkig kun je hem via de geïntegreerde wielen en het handvat evengoed makkelijk verplaatsen. Zorg in de buurt wel voor netvoeding.

Afspelen van muziek is een koud kunstje. Verbind hiervoor een smartphone of tablet met bluetooth en selecteer een feestelijke afspeellijst. Voor muzikale mensen zijn er ook nog aansluitingen voor een gitaar en twee microfoons. Gaat het feest tot in de late uurtjes door? Dan komt de kleurrijke feestverlichting inclusief felle stroboscooplichten goed van pas. Bedien de verlichting via de knoppen op het bovenpaneel of installeer hiervoor de JBL PartyBox-app op een mobiel toestel. De Partybox 710 is vanwege IPx4-classificatie spatwaterdicht.

0

Powered by

logo

JBL PartyBox Encore

Wie van karaoke houdt, is met deze JBL PartyBox Encore in één klap klaar. Naast een bluetooth-speaker zit er in de doos namelijk ook nog een draadloze microfoon. Een pluspunt is de accucapaciteit van ongeveer tien uur. Hierdoor bouw je ook op locaties zonder nabijgelegen stopcontact een feestje. Bij een kleine regenbui hoef je niet alles in te pakken. De speaker voldoet namelijk aan de IPx4-norm. Een beetje spatwater is dus geen enkel probleem.

De kubusvormige luidspreker heeft aan de bovenzijde een overzichtelijk bedieningspaneel. Pas daarmee onder meer de hoge tonen en het basniveau aan. Verder activeer je desgewenst de feestverlichting. Met behulp van de JBL PartyBox-app op een smartphone kun je de lichteffecten naar eigen smaak finetunen. Een versterker van honderd watt stuurt twee tweeters en een woofer aan. De behuizing heeft voor partyspeaker-begrippen een bescheiden gewicht van bijna zes kilo.

0

Powered by

logo

Salora PartySpeaker L1

De Salora PartySpeaker L1 is een prijsvriendelijke feestluidspreker die luid kan spelen. Met een opgegeven uitgangsvermogen van 400 watt voorzie je hiermee een grote kamer of ruime buitenlocatie van goede muziek. Dit audioproduct ondersteunt meerdere afspeelopties. Streamen via bluetooth ligt natuurlijk voor de hand, maar je kunt ook een usb-stick met mp3-bestanden aansluiten. Daarnaast heeft de behuizing een 3,5mm-geluidsingang voor het verbinden van audioapparatuur.

Ondanks de relatief lage aanschafprijs kun je met de PartySpeaker L1 alle kanten op. Zo sluit je een bedrade microfoon aan wanneer je eens een meezingfeest wilt organiseren. Voor extra gezelligheid in de avond schakel je de feestverlichting in. Een stroomadapter is inbegrepen, al kan de speaker met behulp van de accu ook een tijdje zonder netvoeding. Gebruik het uitgebreide bovenpaneel om de muziek te bedienen. Handig is de geïntegreerde tablethouder!

0

Powered by

logo

Sony MHC-V43D

Met de stoer vormgegeven Sony MHC-V43D weet je zeker dat je indruk maakt. De uitgebreide feestverlichting stuurt allerlei kleurrijke patronen de ruimte in. Meerdere lampen houden hierbij rekening met het ritme van de muziek. Ook op muzikaal vlak gooit deze partyspeaker hoge ogen. Twee gevoelige tweeters staan ietwat naar boven gericht, waardoor onder meer gitaar- en zangpartijen de feestgangers beter bereiken. Twee middentoners en basreflexkanalen maken het geluidsveld compleet.

De MHC-V43D heeft twee microfoonaansluitingen, zodat je met iemand een duet kunt zingen. Je kunt als alternatief ook een (bas)gitaar inpluggen. Deze indrukwekkende bluetooth-speaker heeft een uitgebreid bedieningspaneel waarmee je de audioweergave zorgvuldig afstemt. Daarnaast kun je hiervoor ook de Fiestable-app gebruiken. Met behulp van de wielen en het handvat verplaats je de MHC-V43D eenvoudig. Dit audioproduct werkt op netstroom.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten