ID.nl logo
Review Moto X Style - Blinkt uit met scherm en ultieme Android-ervaring
© Reshift Digital
Zekerheid & gemak

Review Moto X Style - Blinkt uit met scherm en ultieme Android-ervaring

Eind juli onthulde Motorola een drietal nieuwe smartphones: de Moto G (derde generatie), Moto X Play en Moto X Style. Het laatste model, internationaal ook wel bekend als de Moto X Pure, is het vlaggenschip uit deze reeks en heeft onder meer een 5.7 inch Quad HD-scherm. Wij namen de proef op de som met dit toptoestel, dat sinds september verkrijgbaar is.

Uniek ontwerp

De Moto X Style heeft een bijzondere vormgeving. De rand rondom het scherm is gemaakt van metaal. Het achterpaneel is voorzien van een lichte kromming van kunststof met ribbelachtige structuur, ook wel soft grip genoemd. Hierdoor heb je niet alleen een smartphone met een exceptioneel fraai design, maar ligt hij tevens zeer prettig in de hand omdat hij naar je handpalmen is gevormd. Geen overbodige luxe gezien het formaat van het toestel. Nadeel van de siliconen achterkant is dat hij snel vies wordt, maar gelukkig ook makkelijk is schoon te maken.

De Moto X Style slechts twee fysieke knoppen: de aan/uitknop en volumeknoppen. De slot voor de nano-sim- en microSD-kaart vind je aan de bovenzijde, naast de koptelefoonaansluiting.

Jammer genoeg is de Moto X Style in ons land alleen verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Bij de internationale editie is het mogelijk om deze smartphone helemaal naar je eigen smaak samen te stellen met Moto Maker. Jammer genoeg ontbreekt deze mogelijkheid in ons land.

©PXimport

Haarscherp scherm

De Moto X Style heeft een 5.7 inch IPS TFT LCD-scherm. Zoals het reusachtige formaat wellicht al verklapt heb je twee handen nodig om dit toestel te bedienen. De kleuren springen van het scherm af dankzij de zeer hoge QHD-resolutie (1440 x 2560 pixels). Als je het display van de Moto X Style naast een Full HD-scherm legt, merk je onmiddellijk het verschil. De kleuren ogen levendiger en alles ziet er een stuk scherper uit.

Naast een hoge resolutie kenmerkt het scherm van de Moto X Style zich tevens met een zeer hoge pixeldichtheid (520 ppi). Zelfs met je neus op het scherm ziet alles er haarscherp uit, ook in het zonlicht. Het scherm is voorzien van Gorilla Glass 3 en een waterafstotende nano-coating (IP52 gecertificeerd). Dit betekent niet dat het toestel waterdicht is zoals de Sony Xperia Z-toestellen. De Moto X Style is enkel spatwaterdicht. Water- en regendruppels of morsen beschadigen het toestel niet. Je moet de smartphone in ieder geval niet in bad laten vallen of onder de kraan houden.

©PXimport

Pure Android-ervaring

De Moto X Style staat niet vol met bloatware van Motorola, wat in onze ogen lovenswaardig is. Motorola heeft slechts drie apps van eigen makelij vooraf geïnstalleerd: Connect, Migrate en Moto. Met Connect verbind je meerdere producten van Motorola met elkaar, zoals de Moto 360-smartwatch. Migrate helpt je met het overzetten van de data van je oude Android-smartphone naar de Moto X Style. Moto tot slot kun je handgebaren en spraakcommando’s instellen, bijvoorbeeld dat de camera of zaklamp aanspringt als je de bijbehorende handbeweging maakt.

De Moto X Style is het bewijs dat je voor stock Android niet per definitie aangewezen bent op een product uit de Nexus-serie van Google, maar ook bij andere fabrikanten terecht kunt. De Moto X Style draait out of the box op Android 5.1.1 (Lollipop) en Motorola heeft aangekondigd Android 6.0 (Marshmallow) te zijner tijd wordt uitgerold naar dit toestel.

Android Lollipop ziet er goed uit en draait soepel op de Moto X Style. Dat is te danken aan de combinatie van een Qualcomm Snapdragon 808 en 3GB aan werkgeheugen. De Snapdragon 808 telt zes kernen die de lichtere en zwaardere taken onderling verdelen en uitwisselen. Het besturingssysteem doet een bescheiden beroep op het werkgeheugen, waardoor er meer dan voldoende RAM overblijft voor het draaien van applicaties.

Over geheugen gesproken: het intern geheugen bedraagt standaard 32 GB. Het besturingssysteem en de applicaties van Google en Motorola nemen welgeteld 8 GB in beslag. Kortom, met de Moto X Style heb je de beschikking over 24 GB. Mocht dat te weinig zijn, dan kun je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart tot maximaal 128 GB. Deze plaats je in dezelfde slot als de nano-sim-kaart.

Toch één kritische kanttekening over de hard- en software. Bij het afsluiten van applicaties vanuit de Recent App Switcher zagen we een kleine hapering: alsof het besturingssysteem een fractie van een seconde ‘bevriest’. Het is iets dat zich structureel voordoet bij de Moto X Style. Gelukkig is het niet hinderlijk en het lijkt om een schoonheidsfoutje te gaan.

©PXimport

Batterij raakt snel leeg

De Moto X Style beschikt over een batterij met een vermogen van 3.000 mAh. Een dergelijke capaciteit zien we wel vaker bij high-end toestellen. Gezien de grootte van het toestel had Motorola voor een grotere accu kunnen kiezen.

Op papier klinkt de batterij indrukwekkend, maar in praktijk schiet hij echter tekort. Een volledige werkdag red je wel met deze batterij, maar aan het einde van de dag is hij bijna op. Vooral als je wat vaker dan de gemiddelde gebruiker naar je smartphone grijpt is het effect goed zichtbaar. De beperkte batterijduur is te wijten aan de schermgrootte met zijn Quad HD-resolutie. Met de Battery Saver haal je het onderste uit de kan, maar gaat wel ten koste van de prestaties van de smartphone.

Het is niet alleen kommer en kwel met de batterij. Motorola heeft de accu voorzien van een technologie die TurboPower heet. Hiermee is de Moto X Style razendsnel opgeladen: binnen een uur tikt het toestel de 100% aan. Naar eigen zeggen gaat het toestel tien uur mee als je hem slechts een kwartier aan de lader hangt. TurboPower compenseert de tegenvallende prestaties van de batterij.

©PXimport

Prachtige kiekjes met de 21MP camera

De Moto X Style is uitgerust met een tweetal camera’s: een 21 megapixelcamera met dual-tone LED-flits aan de achterkant en een 5 megapixel selfiecamera met flitser en wijdhoeklens.

Het instellingenmenu open je door van links naar rechts te vegen. Het menu heeft de vorm van een wiel. In het begin is dat is enigszins wennen, maar al snel genoeg weet je niet beter. De camera biedt de welbekende opties die je tegenwoordig bij de meeste high-end modellen terugvindt, zoals panorama, nachtmodus en timer. Ook 4K- en slow motion video’s opnemen behoren tot het arsenaal van de Moto X Style. Professionele instellingen als de ISO-waarden zijn niet aanwezig. Wellicht een gemis voor een fervent fotograaf, de huis-tuin-en-keukengebruiker kijkt hier waarschijnlijk niet eens naar om.

De functie Control focus & Exposure is erg handig in dagelijks gebruik. Je sleept het vizier naar de plek die je het scherpst op de foto wilt hebben en daarna regel je handmatig de belichting. Zo heb je meer controle over het eindresultaat van je foto’s.

Overdag of ’s avonds laat: de foto’s zien er goed uit met de camera van de Moto X Style. De kleuren ogen accuraat en natuurgetrouw, het niveau van de details is prima en de mate van korreligheid valt mee. Natuurlijk bevatten foto’s die onder slecht belichte omstandigheden zijn genomen meer korrels dan foto’s die overdag zijn geschoten. Desalniettemin zijn wij enorm te spreken over het resultaat van de foto’s die ’s avonds laat zijn geschoten.

Ook de front-facing camera produceert prima foto’s. Voor wie regelmatig selfies maakt: aan de voorzijde heeft Motorola een flitser en wijdhoeklens verwerkt. Tip: wees wel voorzichtig met de flitser, want je foto’s zien er snel overbelicht uit.

Scherm5,7" 2560 x 1440 pixels 520 ppi Quad HD  Opslag32 GB Uitbreidbaar tot 128 GB (micro-sd)  CPUSnapdragon 808 2x 1.8GHz Cortex-A57 + 4x 1.44GHz Cortex A-53  Accu3,000 mAh  Camera21 MP (achter) 5 MP (vóór)  OSAndroid Lollipop 5.1.1 Stock Android

Conclusie

De Moto X Style is weliswaar niet de dunste en lichtste smartphone die momenteel verkrijgbaar is op de markt, maar wel een zeer fraaie. Het toestel heeft een onderscheidende vormgeving en ligt lekker in de hand. Het scherm geeft alles haarscherp weer en de foto’s die de camera produceert zijn om van te smullen. Batterij leeg? Met TurboPower is hij in no-time weer opgeladen. En zoek je een smartphone zonder een hoop bloatware en bijna stock Android-ervaring? Dan is de Moto X Style zonder meer een aanrader.

Het grote schermformaat kan een overweging zijn om voor een andere smartphone te kiezen. Het scherm heeft een beelddiagonaal van maar liefst 5.7 inch. Klein en compact is de Moto X Style zeker niet. Ook de batterij liet in onze ogen te wensen over: dagelijks opladen is absoluut een vereiste.

De Moto X Style kan zich meten met andere high-end modellen als de Samsung Galaxy S6 Edge+ en iPhone 6S Plus. Waarom we dit noemen? Omdat het prijskaartje –net onder de 500 euro– aanzienlijk lager ligt dan menig toestel van de concurrentie. Zodoende is de Moto X Style een aantrekkelijk alternatief is voor degenen die momenteel rondkijken naar een nieuwe high-end smartphone.
 

Uitstekend
Plus- en minpunten
  • Haarscherp scherm
  • Pure Android-ervaring
  • Goede camera
  • TurboPower
  • Uitbreidbaar geheugen tot 128GB
  • (Te) groot scherm
  • Matige accuduur
▼ Volgende artikel
Verras je gasten: 5 keer de lekkerste koffie voor de feestdagen
© ID.nl
Huis

Verras je gasten: 5 keer de lekkerste koffie voor de feestdagen

Na een uitgebreid diner is de koffie vaak de afsluiter van de avond. In plaats van een standaard zwarte bak zet je met een paar simpele ingrediënten iets bijzonders op tafel. Je hoeft geen volleerd barista te zijn om indruk te maken; met wat kruiden of een restje chocolade geef je de koffie direct een feestelijke twist. Speciaal voor jou: vijf heerlijke koffierecepten.

Bij deze recepten draait het vooral om het contrast tussen de warme drank en de extra toevoegingen. Je kunt de smaken vaak al voorbereiden voordat de gasten aan tafel gaan, zodat je op het moment zelf niet te lang in de keuken staat. In de tabel onderin zie je telkens wat de basiskoffie voor een recept is en wat je extra toevoegingen zijn.

Lees ook: 5 veelgemaakte espressofouten (en zo voorkom je ze!)

Espresso met witte chocolade en kardemom

Witte chocolade is een goede match voor de sterke smaak van een espresso. Leg een paar blokjes witte chocolade onderin het glas en laat deze langzaam smelten door de hete koffie eroverheen te gieten. Als je een snufje kardemom door de melk mengt voordat je deze opschuimt, krijg je een heerlijke warme en kruidige geur. De kardemom zorgt ervoor dat de zoete chocolade niet de overhand krijgt, waardoor de koffiesmaak goed overeind blijft.

Tiramisu uit een glas

Je kunt de smaken van het bekende Italiaanse dessert ook gewoon drinken. Meng een sterke kop koffie met een drupje amandelsiroop voor de herkenbare smaak van amaretto, maar dan zonder de alcohol. In plaats van gewone melk kun je een mengsel van halfstijve slagroom en een beetje mascarpone bovenop de koffie leggen. Een flinke laag cacaopoeder over de room maakt het plaatje compleet. Dit koffierecept kan eigenlijk ook direct als vervanger van een dessert kan dienen, vooral het serveert met bijpassend koekje, zoals cantuccini of amaretti.

Mokka met sinaasappel en pure chocolade

De combinatie van pure chocolade en sinaasappel doet het altijd goed tijdens de feestdagen. Rasp de schil van een sinaasappel en roer dit samen met een blokje pure chocolade door je warme koffie totdat alles is opgelost. De olie uit de sinaasappelschil geeft een fris aroma dat heel goed samengaat met donker gebrande koffiebonen. Als je dit serveert met een klein stukje sinaasappelschil op de rand van het glas, ziet het er meteen feestelijk uit. De pure chocolade maakt de koffie wat dikker en voller, wat goed past bij een koude winteravond.

Karamel met een snufje zeezout

Gezouten karamel is al jaren populair en dat is niet zonder reden. Het zout versterkt namelijk de zoete tonen van de karamel en haalt tegelijkertijd de bittere randjes van de koffie af. Doe een scheutje karamelsiroop in je glas en voeg daar echt maar een heel klein beetje zeezout aan toe. Gebruik havermelk voor het schuim, omdat dit van zichzelf al een beetje romig en nootachtig smaakt. Het resultaat is een zachte koffie die het door de combinatie van zout en zoet bij bijna iedereen goed doet.

Koffie met honing en kaneel

Voor wie geen chocolade of room lust, is een combinatie van honing en kaneel een goed alternatief. Roer een goede lepel honing door de zwarte koffie en bestrooi de melkschuimlaag met wat kaneelpoeder. De honing geeft een andere soort zoetheid dan suiker en maakt de koffie zachter voor de keel. Het is een eenvoudige manier om een normale latte een feestelijke upgrade te geven met spullen die je waarschijnlijk al in je keukenkastje hebt staan. De geur van kaneel die van de warme melk afkomt, maakt meteen duidelijk dat het kerst is! 

©ID.nl

Zo maak je je koffie helemaal af

Je kunt de feestkoffie nog net wat mooier presenteren door aandacht te besteden aan de garnering. Een klein beetje kaneel, nootmuskaat of cacaopoeder op de melkschuimlaag doet bijvoorbeeld al wonderen. Gebruik een klein zeefje zodat de poeder gelijkmatig verdeeld wordt en er geen klontjes ontstaan. Voor een luxe effect kun je met een fijne rasp wat krullen van een blok pure of witte chocolade schaven. Dit smelt langzaam weg in het schuim en geeft bij elke slok een beetje extra textuur.

Ook met koekjes of fruit kun je creatief uit de hoek komen. Serveer de koffie met een typisch winters koekje op de schotel, zoals een speculaasje of een Italiaanse cantuccini. Een dunne reep sinaasappelschil die je even rond je vinger draait tot een krul staat erg chique aan de rand van het glas. Wil je echt uitpakken, dip de rand van het glas dan in wat water en daarna in suiker voor een bevroren effect. In plaats van een gewone lepel kun je tot slot een kaneelstokje in de koffie zetten, wat tijdens het drinken subtiel steeds meer smaak afgeeft.

ReceptBasisSmaakmakerTopping
Witte chocoladeEspressoWitte chocoladeKardemom
TiramisuSterke koffieAmandelsiroopMascarpone-room
Sinaasappel mokkaEspressoPure chocoladeSinaasappelrasp
Zoute karamelEspressoKaramelsiroopZeezout
Honing & kaneelLatteBloemenhoningKaneelpoeder

Drie espressomachines voor je feestkoffie

De'Longhi PrimaDonna Soul

Dit apparaat van De'Longhi is een zeer uitgebreide volautomaat. Dankzij de 18 voorgeprogrammeerde recepten zet je met één druk op de knop een krachtige espresso of een zachte latte. Voor wie van variatie houdt, biedt dit toestel ook de mogelijkheid om de sterkte van de koffie nauwkeurig aan te passen, zodat je altijd die gewenste sterke kop koffie krijgt. De machine is bovendien via een smartphone-app te bedienen.

Siemens EQ.500

De Siemens EQ.500-serie staat bekend om het gebruiksvriendelijke display waarbij je de koffiespecialiteiten direct via sensorvelden selecteert. Naast de standaard espresso en latte beschikt dit apparaat over de zogenaamde 'aromaDouble Shot'-functie. Hiermee zet je een extra sterke koffie door middel van een dubbel maal- en zetproces, zonder dat de koffie een bittere nasmaak krijgt.

Melitta Barista Smart T

De Melitta Barista Smart TS blinkt uit in veelzijdigheid met maar liefst 21 voorgeprogrammeerde recepten. Een groot voordeel is de fluisterstille molen, waardoor je zonder veel lawaai geniet van versgemalen bonen. Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je bovendien eenvoudig wisselen tussen een milde boon voor je latte en een krachtige variant voor de espresso. De machine is via een handige app op je smartphone te bedienen. Met de 'My Coffee Memory'-functie sla je de persoonlijke voorkeuren van acht verschillende personen op.

Watch on YouTube
▼ Volgende artikel
Steengrill, bakplaat of raclette: wat is het verschil en wat kies je?
© ID.nl
Huis

Steengrill, bakplaat of raclette: wat is het verschil en wat kies je?

Het is dé klassieker tijdens de feestdagen: met de hele familie rondom een apparaat zitten om je eigen eten te bereiden. Maar sta je in de winkel of scrol je online door het aanbod, dan vliegen de termen je om de oren. Is racletten hetzelfde als gourmetten? Waarom zou je voor een steen kiezen in plaats van een metalen plaat? Wij leggen haarfijn (en hapklaar) uit wat de verschillen zijn.

Raclette: voor de echte kaasfans

Laten we beginnen met de term die vaak voor de meeste verwarring zorgt: raclette. Hoewel we het woord in Nederland vaak door elkaar gebruiken met gourmetten, is het van oorsprong een Zwitsers nationaal gerecht. De naam komt van het Franse woord racler, wat 'schrapen' betekent. Bij traditionele raclette verwarm je een groot stuk kaas aan één kant, waarna je de gesmolten laag over aardappelen, zilveruitjes en augurken schraapt.

Kijken we naar de consumentenapparaten die je nu in de winkel koopt, dan verwijst de term raclette specifiek naar het gebruik van de pannetjes die je onderin het apparaat schuift. Je gebruikt hierbij de hitte van het verwarmingselement om kaas te smelten of kleine gerechtjes, zoals een omelet of pannenkoekje, te garen. Vaak zit er bovenop het apparaat nog een grillplaat of steen, zodat je het racletten kunt combineren met grillen. Ben je een echte kaasliefhebber of houd je van afwisseling tussen bakken en gratineren, dan is de raclette-optie onmisbaar. Een handige tip is om altijd speciale raclettekaas te gebruiken; deze smelt perfect met een ideale romigheid.

Lees ook: 🧀 Ze smelten de kazen! Waarom raclette dé topper is voor de feestdagen

©Roland - stock.adobe.com

Steengrill: puur natuur en gezond

De naam geeft het eigenlijk al weg: bij een steengrill bak je het voedsel op een plaat van natuursteen, meestal gemaakt van graniet. Dit ziet er niet alleen robuust en chique uit op tafel, het werkt ook fundamenteel anders dan een metalen plaat. Een steen heeft namelijk wat meer tijd nodig om op te warmen, dus reken er bij het aanzetten op dat je zo'n twintig tot dertig minuten geduld moet hebben voordat de plaat goed heet is. Eenmaal op temperatuur houdt de steen de hitte echter extreem goed en lang vast.

Het grootste voordeel van de steengrill is het gezonde aspect. In tegenstelling tot andere bakplaten heb je op een steen geen boter of olie nodig. Vaak strooi je alleen wat zout op de steen om aanbakken te voorkomen. Hierdoor schroeit het vlees snel dicht en blijven de sappen optimaal bewaard, wat zorgt voor een pure smaak. Houd er wel rekening mee dat steen een poreus natuurproduct is. Je mag deze beslist niet met afwasmiddel schoonmaken, want dat trekt in de steen en proef je de volgende keer terug in je biefstukje. Even laten weken en schoon schrapen of schrobben met enkel warm water is hier het devies.

©Yaruniv-Studio - stock.adobe.com

De bakplaat: snelheid en gemak

De bakplaat, vaak ook grillplaat of Teppanyaki genoemd, is meestal gemaakt van metaal en voorzien van een sterke anti-aanbaklaag. Je ziet ze vaak in twee varianten: de geribbelde grillplaat voor die mooie, karakteristieke streepjes op je vlees of groente, en de vlakke plaat die ideaal is voor roerbakken of vis.

De grote kracht van de metalen bakplaat is snelheid en gebruiksgemak. Je stopt de stekker in het stopcontact en binnen enkele minuten kun je al beginnen met bakken, wat een stuk sneller is dan bij natuursteen. In tegenstelling tot de steengrill gebruik je hier wel een klein beetje boter of olie. Dankzij de gladde antiaanbaklaag glijdt je eten makkelijk over de plaat en blijft er zelden iets kleven. Ook na het eten wint de bakplaat het op punten van de steengrill: je kunt de plaat vaak losklikken en eenvoudig met een sopje afwassen. Sommige platen zijn zelfs bestand tegen de vaatwasser, al is het altijd verstandig om dat even in de handleiding te checken.

©Donghyun Kim - stock.adobe.com

In één oogopslag: De technische verschillen

Twijfel je nog over welk apparaat bij jou past? We hebben van alle drie de apparaten de technische eigenschappen naast elkaar gezet:

EigenschapSteengrillBakplaat (metaal)Raclette
MateriaalNatuursteen (graniet)Metaal met anti-aanbaklaagPannetjes (onderin)
OpwarmtijdLangzaam (20-30 min)SnelDirect (via element)
Boter/OlieNee (gebruik zout)JaNee (kaasvet is genoeg)
SmaakPuur, dichtgeschroeidBakken en bradenRomig, gesmolten kaas
SchoonmaakSchrobben met waterMakkelijk (sopje/vaatwasser)Pannetjes weken

Kiezen? Dat hoeft niet!

Vroeger moest je echt een keuze maken tussen deze apparaten, maar fabrikanten snappen gelukkig dat wij consumenten van alles wat willen proberen. Tegenwoordig zijn de meeste apparaten die als 'gourmetstel' worden verkocht, slimme combi-apparaten. Deze bieden vaak ruimte voor de raclette-pannetjes onderin, terwijl de bovenkant bestaat uit een grill- en/of bakplaat is.

Er zijn ook modellen met verwisselbare platen, waarbij je de ene keer kiest voor de gezonde steengrill en de andere keer voor de snelle bakplaat. Als je een nieuw apparaat gaat kopen, is zo'n combi-set met verwisselbare opties vaak de beste keuze voor de meeste huishoudens. Let er bij aankoop ook op of het apparaat een 'parkeerdek' heeft; dat is een koude zone waar je je hete pannetje even veilig kwijt kunt als je een eetpauze inlast.

Lees ook: Gourmetten nieuwe stijl: topfavoriet met een eigen twist


❤️🧑‍🍳Matchmaker: welk ingrediënt op welke plaats?

Niet elk stukje vlees of groente wordt blij van dezelfde bereiding. Wil je de beste smaak? Hanteer dan deze vuistregels voor je ingrediënten:

IngrediëntBeste keuzeWaarom?
Biefstuk & ossenhaasSteengrillDoor de hoge hitte schroeit het vlees direct dicht; zo blijft het supermals.
Gemarineerd vleesBakplaatMarinades en kruiden verbranden snel op steen en koeken aan. Op de metalen plaat met wat olie gaat dit perfect.
Vis & garnalenBakplaatVis is kwetsbaar en plakt snel vast aan natuursteen. De anti-aanbaklaag van de bakplaat is veiliger.
Hamburgers & worstjesBakplaatDeze producten laten veel vet los; op een bakplaat (vooral een geribbelde) loopt dit makkelijker weg naar het opvangbakje.
Groenten (paprika/ui)Steengrill / RacletteOp de steen garen ze langzaam en puur. Wil je ze gratineren met kaas? Doe ze dan in het pannetje.
Pannenkoeken & eiBakplaat / RacletteVloeibare ingrediënten lopen van de steen af. Gebruik een vlakke bakplaat of het pannetje.
KaasRacletteDe enige echte plek voor kaas is in het pannetje onder het element!

Steengrill, raclette en bakplaat: bekende merken

Tefal levert veelzijdige sets zoals de Tefal Raclette Gourmet 3-in-1 RE610D , een tafelmodel dat grillen, raclette en bakken in één apparaat combineert. De stevige antiaanbaklaag en eenvoudige bediening maken dit dé keuze voor mensen die iets zoeken dat prettig werkt en makkelijk schoon blijft.
Princess
biedt betaalbare en degelijke tafelgrills. Een goed voorbeeld is de Princess 162660 Raclette Purify. Dit apparaat is speciaal voor grotere gezelschappen en is niet alleen gebruiksvriendelijk(zo kun je met draaiknoppen de warmte instellen), maar heeft ook nog eens ingebouwde geurafzuiging!
Solis staat bekend om multifunctionele en duurzame tafelgrills. Met de Solis Table Grill 5-in-1, heb je de keuze uit verschillende bereidfingswijzen. Grillen, bakken of gourmetten: het kan allemaal.
Tristar levert voordelige sets voor kleinere of gemiddelde huishoudens. Neem bijvoorbeeld de Tristar RA-2996 Raclette Grill, een model dat simpel werkt en genoeg ruimte biedt voor een avondje samen eten.
Bourgini combineert toegankelijke prijzen met degelijke bouw. De Bourgini Gourmet Raclette Grill Plus – 8 personen is een combinatie van een raclette en grill. Hij is robuust van bouw en heeft (altijd fijn) een antiaanbaklaag en een cool grip handgreep.