Video: tips voor rookmelders in huis

Rook- en koolmonoxidemelders

Geplaatst: 11 november 2022 - 13:04

Aangepast: 31 december 2022 - 09:37

Redactie

Rookmelders in huis zijn letterlijk van levensbelang en sinds kort ook verplicht in ieder huis. In onze video leggen we je precies uit hoeveel rookmelders je nodig hebt, wat voor rookmelders er zijn, waar je ze plaatst en vele andere tips.

Als er brand in huis uit breekt wil je dat je rookmelder zo snel mogelijk alarm slaat. Daarom is het niet alleen van belang je rookmelders op de juiste plek te hangen, maar ook meerdere rookmelders op te hangen. En wanneer je het aantal rookmelders en bijbehorende plaatsing hebt bepaald, is het zaak om een rookmelder te kiezen. Zo zijn er slimme rookmelders, of rookmelders met een accu of lichtnet-aansluiting.

Ook zijn er andere uitdagingen. Hoe zit het met schuine wanden? Zijn er factoren die meespelen waardoor een plek juist ongeschikt is voor een rookmelder? Om ervoor te zorgen dat jouw huis veilig is met rookmelders onze onderstaande YouTube-video een kijkje waard.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000