Waar voor je geld: 5 draadloze oordopjes van max 100 euro

© Sony

Waar voor je geld: 5 draadloze oordopjes van max 100 euro

Geplaatst: 31 december 2023 - 16:21

Aangepast: 19 juni 2024 - 10:58

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Op zoek naar betaalbare in-ears waarmee je kunt sporten? Vandaag hebben we vijf interessante modellen gespot met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sony WF-C700N

Als je betaalbare oordopjes met noise cancelling zoekt, is de Sony WF-C700N een goede keuze. Deze in-ears blokkeren omgevingsgeluid, zodat jij je volledig op een video, podcast of luisterboek kunt concentreren. Nuttig voor wie regelmatig op drukke plekken komt, zoals een kantoortuin of het openbaar vervoer. Geef in de Headphones Connect-app op een smartphone aan in welke mate je actieve geluidsonderdrukking wilt toepassen. Een pluspunt is het lage gewicht van nog geen 5 gram per oordopje. Hierdoor voel je de luisterapparaatjes amper zitten.

Wanneer noise cancelling is ingeschakeld, kun je op een enkele acculading ongeveer 7,5 uur luisteren. Zet je deze functie uit, dan bedraagt de luistertijd zo’n 10 uur. Er is een handige draadloze oplaadcase bijgesloten. De behuizing voldoet aan de IPx4-norm, waardoor de in-ears bestand zijn tegen spetters en zweet. Je gebruikt de WF-C700N dan ook probleemloos buitenshuis. In de verpakking zitten verschillende maten siliconen oortips, zodat je zelf de beste pasvorm kunt kiezen. De dopjes zijn in een zwarte, groene, witte en paarse uitvoering te koop.

0

Powered by

logo

Samsung Galaxy Buds2

Samsung fabriceert de Galaxy Buds2 in diverse kleurstellingen, namelijk donkergrijs, zwart, paars, groen en wit. Gunstig is de behoorlijke batterijduur. De geïntegreerde accu’s van beide in-ears zijn goed voor een luistertijd van zo’n 5 uur. Het inbegrepen opbergdoosje biedt een capaciteit van nog eens 15 uur. Hiermee kun je de oordopjes altijd en overal opladen. Stoor jij je geregeld aan hinderlijke geluiden in je omgeving? Met behulp van de functie noise cancelling is dat definitief verleden tijd. Je hoort voortaan alleen nog maar je eigen muziek of podcasts.

De Galaxy Buds2 bevatten in totaal zes gevoelige microfoons, zodat je een inkomende oproep rechtstreeks kunt beantwoorden. Nuttig is dat je vanuit de Samsung Galaxy Buds-app op een smartphone diverse instellingen aanpast. Zo kies je in de virtuele equalizer tussen zes luistermodi. Voeg bijvoorbeeld extra bas toe of leg juist de nadruk op de hoge tonen. Verder bekijk je het resterende batterijniveau. De fabrikant levert drie maten siliconen oortips mee.

0

Powered by

logo

Meld je aan voor het Koptelefoonwijzer Eindrapport 2024

Door het invullen van jouw naam en e-mailadres meld je je aan voor ontvangst van de Kieskeurig.nl Koptelefoonwijzer-resultaten. Tevens ben je ingeschreven voor de Kieskeurig.nl nieuwsbrief.

JBL Live Pro 2 TWS

Zoek je betaalbare draadloze oordopjes met een lange accuduur? De JBL Live Pro 2 TWS kun je onderweg tot maar liefst 40 uur gebruiken! De piepkleine batterijen in de in-ears ondersteunen een mobiele luistertijd van ongeveer 10 uur. Het opbergdoosje heeft daarnaast een batterij met een capaciteit van 30 uur. Kortom, voorlopig heb je geen stopcontact nodig! Opladen gaat overigens erg snel. Leg beide apparaatjes een kwartier in de houder en je kunt weer 4 uur luisteren. Dit product is IPx5-gecertificeerd, zodat je de oordopjes desgewenst ook buiten gebruikt.

De Live Pro 2 TWS ondersteunt noise cancelling. Je bepaalt zelf of je omgevingsgeluid wilt blokkeren of doorlaten. Laatstgenoemde optie is nuttig wanneer je aan een gesprek wilt deelnemen. Met een schuifregelaar in de JBL Headphones-app kies je eigenhandig de mate van ruisonderdrukking. Voor de registratie van omgevingsgeluid en het voeren van handsfree telefoongesprekken telt de behuizing zes microfoons. Prettig is dat er verschillende maten oortips zijn bijgesloten, zodat je een comfortabele pasvorm kunt kiezen. De JBL Live Pro 2 TWS is verkrijgbaar in een zwarte, blauwe, zilverkleurige en roze uitvoering.

0

Powered by

logo

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Ondanks de nogal lage aanschafprijs is de Xiaomi Redmi Buds 3 Pro volledig draadloos. Kortom, luister voortaan zonder bungelende snoertjes rondom jouw hoofd. Zodra beide oordopjes zijn opgeladen, kun je tot 6 uur achtereen luisteren. Daarnaast is de meegeleverde oplaadcase goed voor een capaciteit van 22 uur. Een pluspunt is de snellaadfunctie. Tien minuten opladen resulteert in een mobiele luistertijd van 3 uur! Dit product ondersteunt in combinatie met een geschikte Xiaomi-smartphone ruisonderdrukking. Volgens de fabrikant kan de Redmi Buds 3 Pro een geluidsniveau tot 35 decibel wegfilteren.

Net zoals andere draadloze in-ears maakt ook dit model via bluetooth verbinding met een bronapparaat. Je kunt zelfs tegelijkertijd twee apparaten koppelen. De achterkant van de oordopjes bevatten nuttige bedieningsfuncties. Met tweemaal tikken neem je bijvoorbeeld een inkomende telefoonoproep aan, terwijl je met driemaal tikken een nummer skipt. Je kunt deze IPx4-gecertificeerde in-ears in een zwarte of grijze afwerking kopen. Er zijn drie maten siliconen oortips inbegrepen.

0

Powered by

logo

Sennheiser CX True Wireless

Deze prijsvriendelijke draadloze oordopjes van Sennheiser zijn in een witte en zwarte versie verkrijgbaar. Een opvallende functie is de ingebouwde equalizer. Hiermee verhoog je tijdens het luisteren bijvoorbeeld het basniveau. Voor het aanpassen van diverse geluidsinstellingen installeer je de Sennheiser Smart Control-app op een smartphone. De buitenzijde van de IPx4-gecertificeerde behuizing heeft een klein aanraakpaneel. Je kunt bijvoorbeeld het volume wijzigen of een nummer overslaan. Bovendien beantwoord je rechtstreeks een inkomende telefoonoproep.

De oordopjes hebben ingebouwde accu’s met een ruime capaciteit van maar liefst 9(!) uur. Verder kun je deze luisterapparaatjes met het bijgesloten opbergdoosje tot driemaal volledig opladen. De CX True Wireless leent zich dan ook goed voor plekken waar er langere tijd geen stopcontact beschikbaar is. Aan de hand van vier verschillende oortips selecteer je eenvoudig een ideale pasvorm.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten