ID.nl logo
Motorola Edge 20 Pro – Niet jé-van-hét
© PXimport
Huis

Motorola Edge 20 Pro – Niet jé-van-hét

Het ontgaat niemand dat smartphones vandaag de dag naar elkaar groeien. Zeker met Android als besturingssysteem, maakt het tegenwoordig weinig uit welke telefoon je koopt – puur als we kijken naar interessante functies. De Motorola Edge 20 Pro heeft een troef in handen. Geen unieke, maar wel een goed uitgewerkte troef. Maakt dat de smartphone een interessante optie?

Wanneer de term ‘edge’ voorbijkomt, dan denk je wellicht aan een gebogen schermrand (de Samsung-marketing doet z’n werk goed). In het geval van Motorola is dat niet waar het om gaat. ‘Edge’ heeft in dit geval met ‘cutting-edge’ te maken, in het kader van technologie. De Motorola Edge 20 Pro heeft – volgens de fabrikant – de meest moderne ontwikkelingen binnen het IT-gebied meegekregen. Dat is natuurlijk een beetje overdreven, maar we kunnen alvast verklappen dat het apparaat modern aanvoelt. Het belangrijkste is echter: werkt hij ook goed en hoe bevalt hij?

©PXimport

Processor minder cutting-edge

Onder de motorkap is de nieuwe Motorola minder ‘cutting-edge’ dan je verwacht. In plaats van een Qualcomm Snapdragon 888, of andere high-end processor, zien we dat het bedrijf koos voor de Snapdragon 870. Dat is een update van het topmodel van vorig jaar. De processor is minder high-end, maar dat hoeft niet af te doen aan het idee van de smartphone. In de praktijk merk je er namelijk weinig van: het toestel is snel, reageert accuraat en vertoont geen noemenswaardiger kuren. Het toestel is verder verkrijgbaar in drie configuraties: 128 GB / 6 GB, 128 GB / 8 GB, 256 GB / 8 GB of 256 GB en 12 GB. Het geheugen is wel van modern niveau, namelijk UFS 3.1.

De telefoon heeft een relatief opmerkelijk design. Het toestel is behoorlijk breed en ligt daardoor niet altijd lekker in de hand. Bovendien bereik je de knoppen aan zijkant minder goed dan je zou willen, zeker wanneer je kleine handen hebt. Je verplaatst het toestel vaak meerdere keren wanneer je hem in één hand vasthoudt. Dat doe je voor de vingerafdrukscanner op de rechterkant en zeker ook voor de Google Assistent-knop aan de linker. Die zit opmerkelijk hoog, waardoor je hem niet tot amper gebruikt. Dat laatste geldt ook voor de volumeknoppen: ze zitten gewoon te hoog. De cameramodule steekt behoorlijk uit, waardoor de telefoon nooit recht op tafel ligt. En hem meenemen in je broekzak kan oncomfortabel zijn, zeker met een wat strakkere broek.

©PXimport

©PXimport

Geen koptelefoonaansluiting

Voorop zit een groot oled-scherm van 6,7 inch. Het display heeft een verversingsnelheid van 144 Hertz en een maximale resolutie van 2.400 bij 1.800 pixels. Dat levert een hoge pixeldichtheid op van 447 pixels per inch. De beelden ogen scherp, zeer vloeiend en ontzettend kleurrijk. In het midden van het scherm zit een frontcamera, die nog wel eens in de weg kan zitten van content. Zeker wanneer je een video horizontaal bekijkt. De enkele speaker onderop laat wat te wensen over voor de audiokwaliteit. Audio klinkt snel schel en afgemeten, maar voor het beluisteren van audioberichten op WhatsApp is het prima. Een tweede speaker bovenin, die op toestellen van de concurrenten zitten, had dat wat kunnen opvangen.

Ander opmerkelijk punt: er is geen koptelefoonaansluiting, terwijl Motorola juist veel toestellen met zo’n aansluiting uitbrengt. Het staat je vrij om gebruik te maken van de usb-c-poort onderop of de bluetoothverbinding (versie 5.1, ook niet de meest recente variant), waardoor je uiteraard met een adapter of via de draadloze verbinding een koptelefoon koppelt. De accu heeft een vermogen van 4.500 mAh en gaat daardoor met gemak een dag mee, afhankelijk van gebruik, natuurlijk. Maar houd er rekening mee dat het grote scherm en de hoge verversingssnelheid veel van de accu eisen. Het duurt ongeveer een uur voordat het toestel volledig opgeladen is. Niet ontzettend snel, maar ook niet langzaam te noemen. Chinese concurrenten kunnen dit echter een stuk sneller, vaak.

©PXimport

©PXimport

Android 11 en desktopmodus

De Motorola Edge 20 Pro wordt geleverd met Android 11. Het toestel kan rekenen op twee jaar aan software-upgrades en drie jaar aan beveiligingsupdates. Dat is mooi, maar ook heel standaard. Op het apparaat tref je heel veel apps van Google aan en vrij weinig van Motorola. Gelukkig kun je veel apps uitschakelen of verwijderen. Aan de Android-ervaring sleutelt Motorola zelden, waardoor je dus kunt rekenen op een stockversie van het besturingssysteem. Wel voegt het bedrijf altijd Moto Actions toe. Met die handelingen zet je snel de zaklamp aan, krijg je informatie op je beeldscherm te zien wanneer je je telefoon oppakt en zo zijn er nog een aantal mogelijkheden. De functies zitten je nooit in de weg en zijn volledig optioneel – over het algemeen verrijken ze de ervaring alleen maar.

De fabrikant zet met dit toestel ook flink in op Ready For. Dat is een desktopomgeving voor je smartphone, die je activeert door gebruik te maken van de meegeleverde usb-c-naar-hdmi-kabel. Wanneer je je telefoon zo aansluit op een (ondersteunde) tv of monitor, dan opent de software-omgeving zich vanzelf. Vervolgens gebruik je de apps die al op je smartphone staan om bijvoorbeeld te werken. Maar je kunt ook op deze manier gamen of content bekijken. Het is een extra troef in handen van Motorola, maar hij is niet uniek. Samsung en Huawei bieden soortgelijke functies aan, maar Motorola brengt de optie nu naar de voorgrond door de benodigde kabel mee te leveren. Om er echt alles uit te halen, heb je wel een toetsenbord en muis nodig, natuurlijk.

Voor de desktopmodus gelden dezelfde kanttekeningen als voor vergelijkbare modi op concurrerende modellen. Niet iedereen ziet hier het nu van in en dat is niet erg. Zo’n modus is handig om achter de hand te hebben. Stel je dat je op een beurs of bij vrienden bent en je wil even snel iets voor elkaar krijgen met bestanden die alleen op je smartphone staan. Pak de kabel erbij, sluit wat accessoires aan (dat kan via bluetooth) en binnen enkele seconden ben je aan het werk. De omgeving zelf is overzichtelijk en lijkt op Windows met een Android-sausje eroverheen. Daarnaast is het tof om te zien dat je tevens het beeld van je smartphone kunt spiegelen, waardoor je die er dus niet bij hoeft te pakken wanneer je een bericht krijgt. Helaas kun je tijdens het werken je smartphone niet opladen, omdat de usb-c-poort onderop in gebruik is er geen draadloos laden is.

©PXimport

©PXimport

Camera valt redelijk tegen

De Motorola Edge 20 Pro heeft een opvallende cameramodule met grote sensoren. Eén sensor valt op, omdat die vierkant is. Het camera-eiland bestaat uit een 108-megapixelsensor, een zestien megapixelsensor met groothoeklens en een periscooplens van acht megapixel die tot vijf keer optisch inzoomt. Dat maakt de Edge 20 Pro een vreemde eend in de bijt, in positieve zin: die laatste camerasensor vind je namelijk vaker terug op echte high-end modellen. Over het algemeen laat de cameramodule een gemengde indruk achter qua kwaliteit. Het ligt er namelijk maar net aan met welke sensor je een foto maakt, bijvoorbeeld.

De periscoopcamera maakt bijvoorbeeld relatief mooie kiekjes dankzij de optische beeldstabilisatie en heeft ook een groot, dynamisch bereik. Maar qua kwaliteit komt de uitkomst niet in de buurt van bijvoorbeeld een toestel als de Samsung Galaxy S21 Ultra (wat natuurlijk ook een scheve vergelijking is, vanwege het prijsverschil). Daarnaast kun je tot vijftig keer inzoomen, maar dat raden we af. Je ziet nog wel ongeveer waar je een foto van nam, maar daar is ook alles mee gezegd. Die modus levert foto’s aan die veel te veel pixels laten zien, waardoor die vrijwel onbruikbaar is.

Daarnaast valt op hoe slecht de camera omgaat met foto’s die je met minder licht of in het donker maakt. Details vallen heel snel weg en dat terwijl de opening van de hoofdcamera groot genoeg is en de 108 megapixelcamera genoeg ruimte moet bieden voor dat soort omstandigheden. In de juiste omstandigheden (in een goed verlichte omgeving of overdag wanneer de zon schijnt) dan is er weinig op de kwaliteit aan te meten, mits je de hoofdsensor gebruikt. De groothoeklens maakt kleuren ietwat flets en minder dynamisch, namelijk. De selfiecamera voorop laat een positieve indruk achter.

©PXimport

©PXimport

Motorola Edge 20 Pro – conclusie

Wanneer je een toestel als ‘cutting-edge’ in de markt zet, dan is het nogal flauw om op allerlei slakken zout te leggen om maar aan te willen tonen dat een toestel dat vooral niet is. Maar bij de Motorola Edge 20 Pro doen we dat niet en komen we toch alle voorgaande punten van kritiek tegen. In het dagelijkse gebruik presteert het apparaat prima: hij is lekker snel, er is genoeg werk- en opslaggeheugen, Android is kaal en de softwaretoevoegingen zijn echte aanvullingen. De desktopmodus is goed uitgewerkt en stelt je in staat op toegankelijke wijze – mits je de juiste hardware tot je beschikking hebt – werk uit te voeren in verschillende situaties.

Maar we kunnen niet om het gebrek aan kwaliteit heen aangaande de camera. Ook in dit segment stelt het gevaarte teleur. Foto’s komen alleen goed uit de verf op het moment dat de omstandigheden ideaal zijn. Voor social media misschien prima, maar voor alles daarbuiten vrijwel niet. Daarnaast is het apparaat vrij breed en hoog, zijn de knoppen slecht bereikbaar en valt het toestel op audiogebied ook tegen. Toegegeven, De Motorola Edge 20 Pro is een compleet pakket, maar het is ook een ontzettend gemiddelde uitkomst wanneer je alles onder elkaar plaatst.

Met een prijs van ongeveer 700 euro kun je ook andere toestellen overwegen. Zo hebben we een overzicht geplaatst met daarin de beste toestellen tot 600 euro. De Realme GT is bijvoorbeeld een mooie telefoon die een fijne prijs-kwaliteitverhouding aanbiedt, maar ook niet echt denderende camera’s heeft. Opvallend is ook hoe de OnePlus 8T snel in prijs zakt, waardoor je voor een relatief laag bedrag toch heel veel smartphone in huis haalt. En voor hetzelfde bedrag als de Motorola Edge 20 Pro haal je ook de Asus Zenfone 8 in huis, maar houdt dan ook rekening met een matig updatebeleid.

Goed
Conclusie

**Adviesprijs** € 699,99,- **Kleuren** Wit en blauw **OS** Android 11 **Scherm** 6,7 inch oled (2.400 x 1.800, 144 Hz) **Processor** Qualcomm Snapdragon 870 **RAM** 6 - 8 GB **Opslag** 128 - 256 GB (uitbreidbaar) **Batterij** 4.500 mAh **Camera** 108, 16 en 8 megapixel (achter), 32 megapixel (voor) **Connectiviteit** 5G, 4G (LTE), Bluetooth 5.1, wifi 5, gps, nfc **Formaat** 16,3 x 7,6 x 0,80 cm **Gewicht** 163 gram **Website** [www.motorola.com](https://www.motorola.com/nl/smartphones-motorola-edge-20-pro/p)

Plus- en minpunten
  • Desktopmodus
  • 144 Hertz
  • Stock Android
  • Groot en log
  • Camerasysteem
  • Audio-opties
▼ Volgende artikel
Waar moet je op letten bij het kiezen van een inbouwvriezer?
© MG | ID.nl
Huis

Waar moet je op letten bij het kiezen van een inbouwvriezer?

Wanneer je kiest voor een inbouwvriezer werk je deze natuurlijk het liefst netjes weg achter een mooie keukendeur. Je vindt ze in hoogtes van 72 tot 178 cm, maar ook als onderbouw diepvrieskast die onder je aanrechtblad passen. Waar moet je allemaal nog meer op letten bij een inbouwvriezer voordat je deze aanschaft?

Een inbouwvriezer biedt als voornaamste voordeel dat de kast mooi is weggewerkt in je keuken. Juist daarom is het belangrijk om vooraf goed op een aantal zaken te letten als je zo’n vriezer wilt kopen.

Formaten

Inbouwvriezers zijn te koop in een aantal vaste maten. Die maten zijn gestandaardiseerd, zodat het eenvoudig is om de juiste inbouwvriezer bij de juiste inbouwkast te kopen en andersom. De ruimte in een inbouwkeuken waar de inbouwvriezer komt, is ietsje groter dan de inbouwvriezer zelf. Logisch, omdat zo'n inbouwvriezer wel makkelijk geplaatst moet kunnen worden, maar er ook weer eenvoudig uit moet kunnen in geval van reparatie of vervanging.

Bij een inbouwvriezer kun je kiezen uit de volgende hoogtes: 72, 88, 102, 122, 140, 178 en 180 cm. De breedte van inbouwvriezers ligt doorgaans tussen de 54 en 56 cm, het is dus belangrijk dat de breedte van de nis hierop is afgestemd. De diepte van een inbouwvriezer kan ook iets variëren, maar 54,5 cm is doorgaans de gemiddelde diepte. Je kunt ook kiezen voor een ondervriezer; een losse kleinere kast van zo'n 80 cm hoog die past onder het aanrechtblad.

Bij de aanschaf van een inbouwvriezer of elke inbouwapparatuur vind je altijd de informatie over de grootte van de nis. De nis is de plek in de inbouwkeuken waarin de inbouwapparatuur wordt geplaatst. Deze informatie is dus erg belangrijk bij het kiezen voor de juiste inbouwvriezer en de gewenste keuken.

©MG | ID.nl

Scharnier- en deursystemen

Bij de aanschaf van een inbouwvriezer houd je rekening met het soort scharniersysteem dat je wil gebruiken. Er zijn twee soorten deursystemen: deur-op-deurscharnieren en sleepdeursystemen. Bij een deur-op-deursysteem wordt de deur van de keuken direct op de deur van de vriezer geplaatst en is er geen speling tussen beide deuren.

Bij een sleepsysteem wordt de vriezerdeur met een glijd- of sleepsysteem bevestigd aan de keukendeur. Hierdoor schuift de deur van de keuken over de koelkastdeur. De deuren bewegen dan afzonderlijk van elkaar. Zo'n systeem komt het vaakst voor en is ook het eenvoudigst te installeren.

Watch on YouTube

Bij een deur-op-deursysteem wordt het paneel van de keukendeur direct op de deur van de vriezer gemonteerd. Het keukenpaneel draait dus op hetzelfde moment als de vriezerdeur. Voor een deur-op-deursysteem heeft de vriezer andere scharnieren die het gewicht van zowel de deur van de vriezer als het keukenpaneel moeten kunnen dragen. Bij een inbouwvriezer die geschikt is voor een deur-op-deursysteem, wordt het buitenste gedeelte van de vriezerdeur los geleverd.

Ventilatie

Een vriezer produceert aan de achterzijde warmte. Deze warmte moet goed kunnen worden afgevoerd en dat kan alleen als de nis waar de inbouwvriezer in wordt geplaatst, voldoende ruimte aan de achterkant heeft. De achterkant van de nis houd je vanzelfsprekend open en moet aan de achterkant tussen de muur en de vriezer minstens 10 centimeter vrijgehouden worden. Bij sommige inbouwvriezers krijg je aparte spacers mee die je op de achterkant van de vriezer kunt monteren om de juiste afstand te behouden, zodat je de vriezer ook niet te ver richting muur kunt plaatsen.

©MG | ID.nl

Geluidsdemping

Het geluid van een inbouwvriezer kan soms als storend worden ervaren. Dit geluid bestaat doorgaans uit twee componenten: luchtgeluid, zoals het brommen van de compressor, en contactgeluid, veroorzaakt door trillingen die via het meubel kunnen worden doorgegeven. Zowel vrijstaande- als inbouwmodellen kunnen hier last van hebben, maar met wat aanpassingen kun je het geluid reduceren. Zorg voor voldoende ventilatieruimte rondom de vriezer. Ga je gebruik maken van geluidsabsorberende materialen , houd er dan rekening mee dat deze warmte vasthouden.

Om luchtgeluid te dempen, kan aan de achterkant en eventueel zijkanten van de nis of de muur geluidsabsorberend materiaal worden bevestigd. Dit materiaal vangt het geluid van de compressor op en voorkomt dat het zich verder door de ruimte verspreidt. Er zijn hier verschillende soorten platen en strips voor verkrijgbaar.

Zoek een stil exemplaar

Omdat het lastig is om een inbouwapparaat van tevoren te testen op geluidsproductie, kun je natuurlijk in ieder geval alvast kijken naar de specificaties van een inbouwvriezer. Bij doorgaans alle online winkels vind je de relevante informatie over geluidsproductie bij de specificaties. Het maximaal hoorbare geluid wordt weergegeven in Decibel, afgekort als dB. Gemiddeld produceren inbouwvriezers een geluid van rond de 35 en 40 dB, maar dit zijn natuurlijk alleen piekmomenten, bijvoorbeeld als de compressor aanslaat. De informatie over de geluidsproductie vind je overigens ook op het energielabel, zie hieronder.

Zuinigheid

Tot slot moeten we het energieverbruik natuurlijk niet vergeten. Hoe zuiniger een inbouwvriezer is, hoe meer geld je op het gebruik ervan bespaart. Dankzij de specificaties en het welbekende energielabel koop je eenvoudig een energiezuinig model. Je ziet dan bij de specificaties ook wat een inbouwvriezer op jaarbasis aan energie verbruikt.

©EPREL

▼ Volgende artikel
Waar voor je geld: 5 krachtige hogedrukreinigers voor minder dan 275 euro
© MG | ID.nl
Huis

Waar voor je geld: 5 krachtige hogedrukreinigers voor minder dan 275 euro

Bij ID.nl zijn we gek op producten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we daarom binnen een bepaald thema naar zulke deals. Met een hogedrukreiniger maak je je oprit, terras en tuinbestrating grondig schoon. Wij vonden vijf krachtige modellen voor je.

Een hogedrukreiniger is ideaal voor het schoonmaken van terrassen, opritten, tuinmeubels, auto’s en schuttingen. Je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig en bespaart tijd en moeite. Dankzij verstelbare spuitkoppen pas je de waterstraal aan per klus. Zo maak je efficiënt en veilig schoon, zelfs op lastig bereikbare plekken. Met behulp van handige accessoires zoals een autowasborstel kun je een hogedrukreiniger ook gebruiken voor auto's, aanhangers, caravans en campers. Wij hebben een vijftal betaalbare hogedrukreinigers voor je gevonden.

DISCLAIMER

De genoemde maximum prijs van 275 euro was correct tijdens het schrijven van dit artikel. De prijzen van producten op Kieskeurig.nl kunnen echter varieren, en kunnen inmiddels dus hoger of lager zijn.

Bosch UniversalAquatak 135

Deze compacte machine van Bosch zet moeiteloos 410 l/uur water af dankzij zijn krachtige 1900 W motor. De slang van 7 meter geeft je een groot bereik. Met een werkdruk tot 135 bar verwijdert hij eenvoudig hardnekkig vuil van fiets, oprit of terras. De geïntegreerde slanghaspel en opbergruimte voor accessoires maken hem erg gebruiksvriendelijk. Ondanks zijn lichte gewicht (7,9 kg), staat de Aquatak 135 stevig dankzij wielen en een telescopisch handvat. Hij is geschikt tot een watertemperatuur van 40 °C en geleverd inclusief nozzle‑set. Zijn compacte profiel en degelijke prestaties maken ‘m ideaal voor dagelijks gebruik in en om het huis.

Maximale druk: 135bar
Vermogen: 1900 Watt
Slanglengte: 7m
Opslagtank: 0,45 liter
Meegeleverde accessoires: lans, vuilfrees

Wat is een vuilfrees?

Een vuilfrees is een speciaal opzetstuk voor een hogedrukreiniger dat wordt gebruikt om hardnekkig vuil effectief te verwijderen. De vuilfrees bestaat uit een roterende waterstraal met hoge druk, waardoor het reinigingsvermogen aanzienlijk wordt verhoogd. Dit maakt het heel geschikt voor het schoonmaken van sterk vervuilde oppervlakken zoals bestrating, terrastegels en andere harde buitenoppervlakken. Een vuilvrees is echter niet geschikt voor auto's, campers of caravans. Het kan namelijk de lak of deur- en raamrubbers beschadigen.

Nilfisk Excellent 170

De Nilfisk Excellent 170 is een stevige krachtpatser met een inductiemotor en metalen pomp, ontworpen voor intensief gebruik. Hij levert maar liefst 170 bar en rond de 498 l/uur aan waterflow en dat is ideaal voor grote oppervlakken zoals terrassen of gevels . De SteelFlex-slang van 10 meter in combinatie met de interne haspel zorgt voor moeiteloze bereikbaarheid en opberging. Uniek is de Power Foam Blaster (700 ml) die zorgt voor rijke schuimlaag voor grondige reiniging, bijvoorbeeld van auto’s of tuinmeubilair. De machine schakelt bij spuitstop automatisch uit, en gaat weer aan bij gebruik, waarmee je dus energie kunt besparen. Met een gewicht van zo'n 21,5 kg is hij wat zwaarder dan gemiddeld, maar staat stevig op wielen en een telescoopgreep voor verplaatsing.

Maximale druk: 170 bar
Vermogen: 2100 Watt
Slanglengte: 10m
Opslagtank: 0,7 liter (voor foam)
Meegeleverde accessoires: Vuilfrees, oppervlakreiniger

Kärcher K 2 Basic

De K 2 Basic van Kärcher is een degelijk instapmodel voor eenvoudigere reiningsklusjes, zoals voor fietsen, tuinmeubels of lichte vervuiling. Deze machine levert tot 110 bar werkdruk en 360 l/uur waterflow vanuit een 1400 W motor. Hij is compact, weegt slechts 4 kg (zonder accessoires) en voorzien van twee wieltjes voor eenvoudige verplaatsing. De slang is 3 m lang, wat minder bereik biedt, maar praktisch is voor het dichtbij reinigen. Inclusief waterfilter en Quick Connect-systeem, plus diverse spuitstukken zoals een lans en vuilfrees. Dit toestel is ideaal voor gebruikers die een effectief, budgetvriendelijk toestel zoeken voor eenvoudig onderhoud rondom huis.

Maximale druk: 110 bar
Vermogen: 1400 Watt
Slanglengte: 3m
Opslagtank: geen
Meegeleverde accessoires: lans, vuilfrees

Powerplus POWXG90410

De Powerplus POWXG90410 combineert kracht en flexibiliteit in één: zijn 1800 W motor levert tot 140 bar en 420 l/uur waterflow, perfect voor het grondig reinigen van oprit, tuin of voertuigen. De slang van 8 m en een soepel oprolmechanisme maken werken zonder gedoe makkelijk. De tank van 0,75 liter voor reinigingsmiddel is ideaal voor gecombineerde schoonmaakbeurten. Hij beschikt over turbospuit, patio-cleaner en verstelbare lans en is uitgerust met wieltjes en auto start/stop voor bedieningsgemak en veiligheid. Weegt ongeveer 7,7 kg — handzaam en goed te manoeuvreren.

Maximale druk: 140 bar
Vermogen: 1800 Watt
Slanglengte: 8m
Opslagtank: 0,75 liter
Meegeleverde accessoires: lans, vuilfrees

EZIclean Hydroforce 165

Deze Eziclean Hydroforce 165 is uitgerust met een krachtige 2200 W motor waarmee hij tot 165 bar haalt — ideaal voor intensieve klussen zoals terras en auto’s schoonmaken . De slang van 5 meter biedt voldoende reikwijdte dichtbij de kraan. Inclusief 0,75 l reinigingstank en een ruime selectie aan spuitmonden, waaronder een turbomondstuk met 180° draaibare straal en 360°-draaifunctie – handig voor diverse oppervlakken. Het lage gewicht van zo'n 9,2 kg en wieltjes plus haspel maken het verplaatsen eenvoudig. Robuust, veelzijdig en ideaal voor huishoudelijk en zwaar buitengebruik.

Maximale druk: 165 bar
Vermogen: 2200 Watt
Slanglengte: 5m
Opslagtank: 0,75 liter
Meegeleverde accessoires: autowasborstel, lans, oppervlakreiniger