Review: Terratec Protect Mobile

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 10 december 2014 - 09:00

De Terratec Protect Mobile ziet er op het eerste gezicht uit als een gewone sleutelhanger. Hij is echter wel iets intelligenter dan dat. Het is een behoorlijk veelzijdig apparaatje.

U koppelt hem via de speciale app met uw iPhone via bluetooth, waarna u hem zo kunt instellen dat er een alarm afgaat op het moment dat de afstand tussen uw telefoon en de Protect Mobile een door u opgegeven afstand overschrijdt. Handig als u uw sleutels niet wilt vergeten bijvoorbeeld. U kunt het apparaat daarnaast ook gebruiken om uw iPhone terug te vinden. Druk op het knopje en uw telefoon slaat aan. Andersom werkt dit overigens ook. Om het apparaat niet continu af te laten gaan als u thuis of op uw werk bent (waar u regelmatig heen en weer loopt) is er een speciale Home-instelling. De Protect Mobile wordt gevoed door een enkele knoopcel. De levensduur hiervan is afhankelijk van hoe vaak het apparaat in actie moet komen. Gebeurt dit vaak, dan kan dit vrij kort zijn. 

Lees ook: Inloggen op internetbankieren met vingerafdruk

Conclusie

Multifunctioneel alarm voor smartphone en sleutelbos, dat wel wat instelwerk vergt om optimaal te kunnen gebruiken.

Adviesprijs: €30,–

Voor meer informatie: www.terratec.net

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000