Zo voorkom en verwijder je vieze luchtjes na het gourmetten

© Sara Winter

Zo voorkom en verwijder je vieze luchtjes na het gourmetten

Keukenapparatuur

Geplaatst: 21 december 2022 - 09:45

Aangepast: 22 december 2022 - 10:43

Redactie

Kerst staat voor de deur en in veel huishoudens wordt de gourmetpan vast afgestoft. Hoewel gourmetten een fijne kersttraditie is voor veel families, is de keerzijde een huis waar nog dagenlang een gourmetlucht in hangt. Om deze gourmetlucht te voorkomen of verwijderen geven we je een paar tips.

Het zou zonde zijn om de gourmetavond af te blazen vanwege de lucht die het achterlaat in huis. Vooral omdat er genoeg ondernomen kan worden om de gourmetlucht in huis te voorkomen. Als het weer het toestaat voorkom je al het meeste door te ventileren: zet een paar ramen tegenover elkaar (een beetje) open. Bovendien zorgt de warmte van de gourmetset ervoor dat het niet zo makkelijk koud wordt in huis.

Natuurlijk zijn er minder voor de hand liggende tips om een gourmetlucht in huis te voorkomen. En als het toch al in huis hangt kan er genoeg gedaan worden om de lucht te verdrijven. Bijvoorbeeld met citroenwater of azijn. Of met een handstoomreiniger.

In onze YouTube-video geven we je allerlei tips, zodat je kunt gourmetten met de kerst. Zonder dat de lucht in huis blijft hangen.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je het op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000